عصر ی تایپیک زدم عکسو اینا گزاشتم نظر بدنو کلا دور هم شاد باشیم ی عده گفتن خودت نیستی دروغ میگی معلوم نی عکسارو از کجا کش رفتی ...ی عده گفتن بی حیایی عکس میزارس ...ی عده گفتن کمبود داری عقده ای ...واقعاااا متعجبم از این همهههه ذات بد ...دنیا داره ب کجا میره اخه
همینوووو بگوووو بخدا ی خانومی اومده بود بچه ام داشت انقدددد منو فوشم داد توهین کرد بهم کاربرا گزارش زدن قطع دسترسی شد...بخدا دلم برا بچه هایی میسوزه ک تو دامن همچین مادرایی پرورش پیدا میکنن...هرچی ام میگفتن بیا ول کن نبود
همینوووو بگوووو بخدا ی خانومی اومده بود بچه ام داشت انقدددد منو فوشم داد توهین کرد بهم کاربرا گزارش ...
من نبودم تو تاپيك تو اصلا
نديدم چيزي
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه
ببخش اینو میگم ولی راست یا دروغش به شما ربطی نداره ب نظرم حتی اگه طرف بلوف بزنه یا بخاد کل ...
عزیزم کسی قضاوت نمیکنه ولی وقتی طرف مقابل بقیه رو نادون فرض میکنه و دروغ میگه خب به آدم بر میخوره. من خودم ندیدم اون حرف رو ولی اگه گفته باشن واقعا حرف بیخودی زدن. بعد هم کسی که تو فضای مجازی و به طوریکه مخاطبش عام هست وقتی چیزی مطرح میکنه باید بتونه ثابتش هم بکنه. چون خودش بحث رو به جایی رسونده ک بقیه حق حرف و نظر داشته باشن
میدونی در کل انتظار نداشتم تو یه همچین چیزی بگی هیچوقت به شعورت توهین نشده و نمیشه خانومِ گل ...
چشم عزيزم حرف شما متين
من ديگه سكوت ميكنم به احترام حرف شما🌹
آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد آره دقيقا با خودتم دوست عزيز به خودت بگير دقيقا بدون حسمون دو طرفه ست منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه