2777
2789
عنوان

وای ادما چرا انقد بد شدن اخه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1164 بازدید | 158 پست
انگار دست وپاشون رو بستین انداختن تو تاپیک 

همینوووو بگوووو بخدا ی خانومی اومده بود بچه ام داشت انقدددد منو فوشم داد توهین کرد بهم کاربرا گزارش زدن قطع دسترسی شد...بخدا دلم برا بچه هایی میسوزه ک تو دامن همچین مادرایی پرورش پیدا میکنن...هرچی ام میگفتن بیا ول کن نبود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همینوووو بگوووو بخدا ی خانومی اومده بود بچه ام داشت انقدددد منو فوشم داد توهین کرد بهم کاربرا گزارش ...

من نبودم تو تاپيك تو اصلا

نديدم چيزي

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

بچه هااا بیاید راهکار بدید چجوری از فحش و توهین لبزیز نشویم😂من نبلدم همش میریزه لامصب😂😂😂

استارتر بیخیال نی نی ساااایت همینه نمیخوای عکس نزار واسلام علیکم و رحمه ا... و برکاته😊صلواااات

عزيزم به من هيچ ربطي نداره چي برده چي نبرده نوش جونش ولي اجازه نميدم به شعورم توهين بشه😘

میدونی در کل انتظار نداشتم تو یه همچین چیزی بگی 

هیچوقت به شعورت توهین نشده و نمیشه خانومِگل

ممن میگم بذار دروغ هم اگه هست بگه که بعدش حرفی اگه زدیم نگن حسوده چشم نداره ببینه 

ولی کیه که چیزای به این واضحی رو متوجه نشه 🤗😘

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
ببخش اینو میگم ولی راست یا دروغش به شما ربطی نداره ب نظرم  حتی اگه طرف بلوف بزنه یا بخاد کل ...

عزیزم کسی قضاوت نمیکنه ولی وقتی طرف مقابل بقیه رو نادون فرض میکنه و دروغ میگه خب به آدم بر میخوره. من خودم ندیدم اون حرف رو ولی اگه گفته باشن واقعا حرف بیخودی زدن. بعد هم کسی که تو فضای مجازی و به طوریکه مخاطبش عام هست وقتی چیزی مطرح میکنه باید بتونه ثابتش هم بکنه. چون خودش بحث رو به جایی رسونده ک بقیه حق حرف و نظر داشته باشن

خدایا واسه همه چی شکر 💕💕
بچه هااا بیاید راهکار بدید چجوری از فحش و توهین لبزیز نشویم😂من نبلدم همش میریزه لامصب😂😂😂 است ...

بشین تو تشت بریزه تو تشت 

خواهش میکنم تشکر نکن قابلی نداشت 😁😁😁😁🤓🖐️

هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...  
میدونی در کل انتظار نداشتم تو یه همچین چیزی بگی  هیچوقت به شعورت توهین نشده و نمیشه خانومِ گل ...

چشم عزيزم حرف شما متين

من ديگه سكوت ميكنم به احترام حرف شما🌹

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
يه ماه عضويت ؟ 😂😂😂😂😂 من كاربري قبليم يكي ميگفت دلم ميخواد با بچه هام پاشيم بريم شهيد شيم ، نتو ...

اوخش الهی درد داشت 😏😆😆😆عب نداله بزرگتر شدی یادت میره حالا همین یه ماهو بچسب😊😊😊

هممون بدیم ذات خراب ما ایرانیا درست بشو نیست همه علامه دهریم خودمون برتر میدونیم نظرمونم انگار ایه الهیه بقیه باید بدون چون و چرا قبول کنن

میام اینجا میبینم مثلا 100تا لایک خوردم ولی اصلا یادم نمیاد چه سخن گهرباری گفتم