2777
2789
زعفران شده مثقالی ۵۰

ما مشهدیم هرسال دوسه کیلو گل میخریم برامصرف سالیانمون از سر زمین خودمون پاک میکنیم هم تمیزه هم به صرفه

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
آی گفتی.دلم برای بچه های کوچیک میسوزه.امروز خواهرزادم میگفت خاله هرجا نارگیل دیدی برام بخر.پارسال نا ...

اوخییییی طفلک

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم سوای این حرفا با اینکه میدونم خیلی فشار رو خانواده هاست .ولی چون خودم دختر دارم میگم .شده ب قو ...

چند روز پیش چندتا هلو براش خریدم امروز اخریش رو خورد ولی من فقط وظیفه شستنش رو داشتم!!!!واسه بچه هام تقریبا میخرم ولی خودم فقط تو مهمونی میخورم

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
چند روز پیش چندتا هلو براش خریدم امروز اخریش رو خورد ولی من فقط وظیفه شستنش رو داشتم!!!!واسه بچه هام ...

آخی عزیزم درکت میکنم .عیب نداره ماها باز رشدمون رو کردیم .بچه هامون گناه دارن .منم امسال گیلاس کلا ی کیلو خریدم اونم قایم کردم روزی ی پیاله میدادم فقط دخترم بخوره .😔 خودم کلا دوتا دونع خوردم. ادم میمونه چی بگه ب باعث و بانیش . 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
خالم تو روستای مادریم تو خراسان جنوبی داره!!!

میلیاردریه برا خودش

عموی شوهرم زعفرون داره,رسما با پول بازی میکنه 

خوشبحالشون

ما هم چندماهه سبزی و خیارو گوجه نخریدیم🤣 تو برداشت این سه تا از حیاطمون خودکفا شدیم😂😂😂😂خداروشک ...

مامانم میگه خدا جیاطمونو برکت بده.یه باغم داریم توش بابام باقالی و لوبیا کاشته.خلاصه تابستون رو با محصولات باغی خودمون گذروندیم.مگه میشد گوشت و مرغ خرید؟؟؟؟خیلی کم مرغ خریدیم.

حالا ما خانواده ای بودیم که سال گذشته هر هفته میرفتیم بیرون بساط کباب راه مینداختیم.این تابستون خیلی سخت گذشت.