2777
2789
مگه کجا زندگی میکنی؟؟؟

اهواز..دوشنبه گوجه از ۵تومن رسید۷تومن گفتم حالا۲تا دونه دارم نمیخرم شاید چند روز دیگه بیاد پایین..

۴شنبه رفتم خرید بم گفت۱۵😲

اونی ک زیاد گوجش خوب نبود۱۲تومن..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای بزنه از شانس همون هندوانه هم بی مزه یا کال باشه!پدرمون در میاد تا تمومش کنیم و بریم یکی دیگه بخریم!بعضی وقتا با یکم شکر واسه دخترم اب هندونه میکنمش

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
اهواز..دوشنبه گوجه از ۵تومن رسید۷تومن گفتم حالا۲تا دونه دارم نمیخرم شاید چند روز دیگه بیاد پایین.. ...

🤣گوجه با دلار رقابت میکنه رسما

زعفرون پر کنی تو غذا به صرفه تره🤣

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
وای بزنه از شانس همون هندوانه هم بی مزه یا کال باشه!پدرمون در میاد تا تمومش کنیم و بریم یکی دیگه بخر ...

عزیزم سوای این حرفا با اینکه میدونم خیلی فشار رو خانواده هاست .ولی چون خودم دختر دارم میگم .شده ب قول دوستمون دوتا بخر بده بخوره دخترت.مخصوصا موز برای بچه ها خیلی خوب و لازمع .کم خونیم رفع میکنه .همش ب هندونه بسنده نکن 

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
حالا یه چیزی بگم؟؟؟؟؟ما از حیاط خونمون گوجه و خیار و بادمجون و فلفل میچینیم.یعنی پنج ماهه این چند قل ...

ما هم چندماهه سبزی و خیارو گوجه نخریدیم🤣

تو برداشت این سه تا از حیاطمون خودکفا شدیم😂😂😂😂خداروشکر

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
حالا یه چیزی بگم؟؟؟؟؟ما از حیاط خونمون گوجه و خیار و بادمجون و فلفل میچینیم.یعنی پنج ماهه این چند قل ...

چ عالی 😍 خوشبحالتون

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
باز خوبه  ماها تو بچگی و نوجونی حسابیییییی میوه خوردیم بیچاره بچه های آینده که رنگ میوه رو هم ن ...

آی گفتی.دلم برای بچه های کوچیک میسوزه.امروز خواهرزادم میگفت خاله هرجا نارگیل دیدی برام بخر.پارسال نارگیل شیش تومن بود گفتم گرونه.امسال نمیدونم چقدر میشه.