2777
2789
مامانم میگه خدا جیاطمونو برکت بده.یه باغم داریم توش بابام باقالی و لوبیا کاشته.خلاصه تابستون رو با م ...

عزیزم الان همه همین شرایطو دارن‌ .دلم واسه مردامون میسوزه این همه زحمت میکشن ولی باز از پس مخارج زندگی بر نمیان.خدا قوتشون بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانم میگه خدا جیاطمونو برکت بده.یه باغم داریم توش بابام باقالی و لوبیا کاشته.خلاصه تابستون رو با م ...

دقیقا میفهمم چی میگی

باورت میشه بخاطر اینکه شوهرم تو فشار نیوفته و فکر نکنه به بهانه اینکه گوشت قرمز ضرر داره و فلان نذاشتم از فروردین ماه گوشت بخره

فقط بوقلمون میگیریم اونم جوری برنامه ریزی میکنم که غذای گوشتی زیاد درست نکنم تا تو فشار نیفته واسه مهمون هم مرغ میذارم

وقتی میبینم انصافو وجدان  نیست تو دولت مجبورم اینکارارو بکنم

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
عزیزم الان همه همین شرایطو دارن‌ .دلم واسه مردامون میسوزه این همه زحمت میکشن ولی باز از پس مخارج زند ...

من شوهرم رستوران داره و سه ماهه فقط میتونست پول کرایه و اب و برق مغازه رو بده و یک ریال حقوق برداشت نکرد این ماه به برکت امام حسین یکم کاسبی بهتر بود

من بهت احترام میزارم شما هم احترام من رو نگه دار
عزیزم الان همه همین شرایطو دارن‌ .دلم واسه مردامون میسوزه این همه زحمت میکشن ولی باز از پس مخارج زند ...

آره منم دلم برای مردا میسوزه.

من هرسال تابستون چندتا مانتوهای رنگ رنگی میخریدم.اما امسال دیدم وضع خرابه با همون پارسالی ها سر کردم.

دقیقا میفهمم چی میگی باورت میشه بخاطر اینکه شوهرم تو فشار نیوفته و فکر نکنه به بهانه اینکه گوشت قرم ...

دقیقا ما هم به دلیل فقدان عدالت مجبوریم سر کنیم.بسوزیمو بسازیم.

امسال خیلی لباس گران بود منم خودم و بچه هام رو یه جوری رد کردم تا عید

خوب کاری کرذی 

مجبوریم نمیشه کاریش کرد

خدا روی باعث و بانیشو سیاه کنه

آنکه اسب داشت غبارش فرو نشست، امان از گرد سم تازه خر خریده ها
من شوهرم رستوران داره و سه ماهه فقط میتونست پول کرایه و اب و برق مغازه رو بده و یک ریال حقوق برداشت ...

آی گفتی رستوران.هوس کباب کوبیده کردم.از اسفند96 نخوردم.یعنی نتونستم بخرم.