این تاپیک زدیم که تا زمان بارداری با هم باشیم و بعد ک بچه دار شدیم اذیت کرد بیایم اینجا و قدراذیتاش بدونیم
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
اره ولی دفترچم اعتبارش تمومدشده اگه شوهرم برسه ببره تمدید اعتباز از بیمه استفاده میکنم و الا ازاد می ...
من از رو دفتر ارتش میرم۱۷
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! یه اتفاقاتی که طبیعی ترین چیزهای زندگیه برای ما شده حسرت که آیا بهش میرسیم یا نه.حس و حالم برای خیلی هاتون غریب نیست .دلم یه حس و حال خوب میخواد..
چقدر خوب و کم هزینه. راستی خاهری بنظرت اگه برم دکتر شرایطمو بگم هم سونو واسه کیست بنویسه هم واسه رحم پول دوتا سونو رو ازم میگیرن یانه چون همزمان قراره انجام شه
چقدر خوب و کم هزینه. راستی خاهری بنظرت اگه برم دکتر شرایطمو بگم هم سونو واسه کیست بنویسه هم واسه رحم ...
من رحم و تخمدان همسشه مینویسه همون هزینس
من اقدامی نیستم ولی اومدم یه تجربه در اختیارتون بذارم یکی از آشناهام دوسال اقدام داشت ولی بخ خاطر کیست باردار نمیشد یکی بهش گفت چوب درخت زرشک ودم کن بخور یعنی تا خورد باردار شد بعد که ازش پرسیدم گفت این وخوردم کیستم از بین رفت