2777
2789

[QUOTE=69919852]من نگفتم که نخوریم گفتم نخریم  مواد غذایی فقط واجبات رو بخریم یه ماه نون خالی بخوریم با ماست و ...[/QUOTE

بابا به خدا من پنج تا نواربهداشتی خریدم فقط... که اونم الان پریودم تموم میشه.....نزن منو گناه دارم😢😢😢😢

هیچی🥴🥴🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خووووووب....من همیشه میرم رفاه...دفعه ی دیگه میرم کوروش

اون سری از رفاه دوتا اسکاج‌.رب.۲بسته ماکارونی و یه بسته تخم مرغ۹تایی خریدیم.شد ۳۰ تومن

نمیدونم چرا واقعا😢😐

[QUOTE=69919852]من نگفتم که نخوریم گفتم نخریم  مواد غذایی فقط واجبات رو بخریم یه ماه نون خالی ب ...

😄😄😄😄  فدات شم 😙😙

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے
دیروز بیرون بودم اینقدر میگن نداریم ماشالا مغازه ها همه پر از مشتری نمیدونم طفلکها از ترس گرونی خرید ...

اره بابا از هر کی میری میپرسی میکن نداریم بعد میری فروسگاه میبینی همه چند تا سبد گنده پر کزدن دم صندقن ، میری تو جاده میبینی پر ماشینه و ترافیکه ، بعد میگن وا نداریم!

😐 خب بخاطر گرونی دیگه. بکیش مثلا لاستیکه.لاستیک ندارن.

وا مگه گرونی برای اوناس واقعا بی فکریه تو این اوضاع مملکت اونا اعتصاب کردن یکی از شریانهای حیاتی هستن خودشون دامن میزنن به گرونی ها همین قیمت بالای گوجه بخاطر اعتصاب اوناس اینا حق الناسه

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘