2777
2789
کار خوبی کردی ادم اول در مقابل بچه خودش مسووله این خانمها هم احتمالا بچه ندارن والا تو مملکتی که میل ...

من خودم یه بچه دارم باردارم هستم مگه جنگله که تنازع بقا حاکم باشه آدم فقط در قبال خودش مسئول نیست شماهایی که دارید انبار میکنید مسئول اون پول اضافه ای که از جیب من میبره تو جیب محتکرا هستید. پس نسل بعدیمونم با وجود مادارایی مث شما از این نسل بدتر میشه.

لا تقنطوا من رحمت الله
باورتون میشه این یکی دو ماه که همه چی خیلی گرون شده دستم به خرید نمیره فردام موعد پریودمه فقط سه تا ...

دقیقااااااا منمممممم اصن سعی میکنم گذرم به بازار نخوووووره ... حتی شده اتفاقی! 😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

هر که هرچه میخواهد بگوید ولی من شیرخشک و پوشک واسه چند ماهه پسرم جمع کردم رو بچم با کسی شوخی ندارم

خوب کردی با این وضعیت دلار انقدر گرون میشه که دیگه قدرت خرید نداریم 

اون عزیزانی که هجوم بردن خریدن اگه یکی دو ماه تاب میوردن الان همون رب ۱۵ هزار تومنی رو نهایتا ۵ تومن ...

امیدوارم همین که میگی بشه والا هر چی میگیری نسبت به روز قبل دو برابر شده به کجا چنین شتابان خدا خودش بهمون رحم کنه

نون خالی و ماست؟؟ یک ماه؟؟ من دیشب سوپ خوردم از گرسنگی خوابم نبرد    

ادامه مطلبم رو نخودید؟؟؟؟

بقیه اش انگار جا افتاده یبار دیگه هم بخونیدش گوشت و مرغش رو ندیدید😊😊

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے
امیدوارم همین که میگی بشه والا هر چی میگیری نسبت به روز قبل دو برابر شده به کجا چنین شتابان خدا خودش ...

الانو نمیگن که همون موقع که یکی دوتا جنس گرون شده بودرو میگم اگه صبر میکردن هر روز همه چیز گرون نمیشد.

لا تقنطوا من رحمت الله
الانو نمیگن که همون موقع که یکی دوتا جنس گرون شده بودرو میگم اگه صبر میکردن هر روز همه چیز گرون نمیش ...

دقیقا میری فروشکاه مردم چند تا چند تا سبداشونو پر میکنن میرن یه بار رفتم فروشگاه به اون بزرکی هیچی نداشت همه حنساش تموم شده بود همین کارا رو‌میکنن حنس گیر نمیاد ده برابر میشه قیمتها ، من هیچی نکرفتم به هر کی میگم تعجب میکنه میگه چقدر بی خیالی برو حداقل نوار بگیر والا من کفتم بیام ببینم من فقط انقدر بی خیالم یا کسی هم مثل من هست! با این وضعیت دلار که رو به روز میره بالاتر هم واقعا ادم میترسه دیگه هیچی نتونه بگیره الان شده۱۶۵۰۰ ، کی فکرشو میکرد دلار ۳ تومنی بشه ۱۶۵۰۰!!

دقیقا میری فروشکاه مردم چند تا چند تا سبداشونو پر میکنن میرن یه بار رفتم فروشگاه به اون بزرکی هیچی ن ...

گرون که داره میشه... ولی خوب هررررچقدر انبار کنی... باز اگه قرار باشه گرونی تموم نشه... و ذخایرت تموم شه... بالاخره باید از گرونی خرید کنیم... ولی... 

اگه... با افزایش قیمت دلار... جنسها گرون نشه... با این هجوم مردم گرون میشه خداشاهده😑

انشاالله که دولت مداران... سر عقل بیان و مدارا کنن... 

و دوباره برگردیم به ارامش تقریبی دوماه قبل کشور... 

یک مسلمان واقعی... به مذهب و اعتقادات دیگری... اهانت نمیکنه🌹❤️