2777
2789

۲ جعبه خرما؛۸ تا تن ماهی ۱۴ تارب؛۱۴ تا نوار ۱۶ تا دستمال رولی ۱۶ تا دستمال اقتصادی (دوبسته)؛۷ تا پودر لباسشویی؛۲ تا امو؛ریکا و مایع صابون بکسی ؛۵ تا روعن سرخ کردنی ۵ تا خوراکی خیلی هم خوب کاری کردم😁😁

پسرم ❤❤😍😍😘😘

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا همچین احساسی ندارم بعدا گیر نیاد بچه من گرسنه بمونه شما بهم کاپ اخلاق میدی؟

بله با همین فرهنگ خودخواهی بچتونو بزرگ کنید از اون موقع که من یادم میاد هر ساله ایران یه دوره احتکار رو داشته بچه که بودم تاید یه سال روغن امثال شما آب تو آسیاب این کاسبای خدا از بی خبر میریزید اونا هم از شما خودخواه تر. شما آینده بچه های مارو هم خراب مکنید به بچه هاتون خودخواهی رو یاد میدید

لا تقنطوا من رحمت الله
بالاخره ونزوئلا جلو چشممونه من مواد غذایی ذخیره نکردم ولی واسه بچم که نوزاده وظیفه خودم میدونم که به ...

👌

ایقد که نـــی نـــی سایت حـسودپـلاستیکی داره فــامیل نداره😄😓😖
ببخشید ولی این شعارارو بزار دم کوزه فدات شم 

کار خوبی کردی ادم اول در مقابل بچه خودش مسووله این خانمها هم احتمالا بچه ندارن والا تو مملکتی که میلیاردی دزدی میشه چند تا شیر خشک خریدن کار بدی میدونن

♥️👨‍👩‍👦‍👦🙏
وا مگه گرونی برای اوناس واقعا بی فکریه تو این اوضاع مملکت اونا اعتصاب کردن یکی از شریانهای حیاتی هست ...

اونا کار درستو میکنن.

اگه مردمم اعتصاب کنن و گوجه نخرن و رو دستشون بمونه و خراب شه دیگ گرون فروشی نمیکنن

میشه واسه صاحب خونه شدنم یه صلوات بفرستین؟😊😙🏡
کار خوبی کردی ادم اول در مقابل بچه خودش مسووله این خانمها هم احتمالا بچه ندارن والا تو مملکتی که میل ...

واقعا تو شهر شما شیر خشک پیدا نمیشه ک انبار میکنین؟؟

من بچه شیر خشکی ندارم اما برا داروهام رفتم داروخانه و پرسیدم هم پوشک داشتن و هم شیر خشک

از چن جا دیگ هم پرسیدم همه داشتن

ولی اگه همه بخرن و انبار کنن مطمئنا کم میشه و گرون

اصلا همچین احساسی ندارم بعدا گیر نیاد بچه من گرسنه بمونه شما بهم کاپ اخلاق میدی؟

باور کن گرسنه نمیمونه

ببین یه نمودار عرضه هست و یه نمودار خرید

طبق اون نمودار کارخونه دار موظفه که مواد رو عرضه کنه

و واقعا هم عرضه میکنه

اما وقتی یهو فشار بیارن برا خرید،نمودار خرید میزنه بالاتر از عرضه،اونوقت این توازنه بهم میخوره.

اون کالا کم میشه و در نتیجه گرون،اما وقتی نخریم این توازنه بهم نمیخوره

من نگفتم که نخوریم گفتم نخریم  مواد غذایی فقط واجبات رو بخریم یه ماه نون خالی بخوریم با ماست و ...

نون خالی و ماست؟؟ یک ماه؟؟

من دیشب سوپ خوردم از گرسنگی خوابم نبرد   

برای شادی روح مامانم صلوات می‌فرستید لطفاً