2777
2789

ولی گرونی پوشک یه مزیت برام داشت دارم پسرمو از پوشک میگیرم اونم خیلی خوب همکاری میکنه برام شد یه اهرم فشار پسرم دو سال 5 ماهس تا الانم نگرفتم مقصر شوهرم ؟یگفت چه کار بچه داری اذیتش نکن بذار پوشک باشه😟😟😟😟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من الان اندازه مایحتاجمم خرید نمیکنم دیگه دارم صرفه جویی میکنم چه برسه اضافه بخرم بزارم کنار خودمونم خفه کنیم نهایت دو ماه داریمش دو ماه چقدر میتونه کمکمون کنه 

اما به کسیم نمیگم چرا میخره چرا کنار میزاره

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
همین ..شیر خشک پیدا نشه بچم گرسنه بمونه چه خاکی به سرم بریزم دلم خوش باشه که کار اخلاقی کردم و احتکا ...

نترس بابا پیدامیشع

ایقد که نـــی نـــی سایت حـسودپـلاستیکی داره فــامیل نداره😄😓😖
ونزوئلا رو ببین چه وضعی شده  میگفت کسایی که نوزاد دارن میرن از مرز برزیل واسه بچشون شیر خشک میخ ...

نترس زمان من که 3 ماه شیر بچم نبود بلاخره جور شد اون زمانم اضافه نخریدم بچه من سیر بشه که 10 تا بچه از گرسنگی کل شبو گریه کنن

روا نیست هر چی هست برای همه هست

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
همین ..شیر خشک پیدا نشه بچم گرسنه بمونه چه خاکی به سرم بریزم دلم خوش باشه که کار اخلاقی کردم و احتکا ...

اگه شما و امثال شما زیاد از مصرفتون نمیگرفتید نه اینقد گرون میشد نه اینقد کمیاب. شما به بچه های دیگه ظلم کردی.

لا تقنطوا من رحمت الله
اخه اینکه صرفه جویی نیست مجبور شی بعدا گرونتر بخری

خب شوهرامون گناه دارن بریم اول برج دو میلیون با این قیمتا خرید کنیم؟همون روزانه و کم کافیه 

ونزوئلا رو ببین چه وضعی شده  میگفت کسایی که نوزاد دارن میرن از مرز برزیل واسه بچشون شیر خشک میخ ...

اگ یادت باشه میگفتن یه سال نون قراره قطعی بیاد دیدی نشد

حالا بازم خدامیدوونهـ....

ایقد که نـــی نـــی سایت حـسودپـلاستیکی داره فــامیل نداره😄😓😖
اگه شما و امثال شما زیاد از مصرفتون نمیگرفتید نه اینقد گرون میشد نه اینقد کمیاب. شما به بچه های دیگه ...

اصلا همچین احساسی ندارم بعدا گیر نیاد بچه من گرسنه بمونه شما بهم کاپ اخلاق میدی؟

من ۶۰ کیلو میشم💃💅 💄💗👨‍👩‍👦‍👦
اگ یادت باشه میگفتن یه سال نون قراره قطعی بیاد دیدی نشد حالا بازم خدامیدوونهـ....

بالاخره ونزوئلا جلو چشممونه من مواد غذایی ذخیره نکردم ولی واسه بچم که نوزاده وظیفه خودم میدونم که به فکر حداقل شیرخشکش باشم

من ۶۰ کیلو میشم💃💅 💄💗👨‍👩‍👦‍👦