احتکار نکنید ،چه یه کارتن چه یه وانت چه یه کارخونه...
من که تا حالا هیچی احتکار نکردم و بیشتر از مایحتاجمون خرید نکردم ، از کسایی که باعث این گرونی هستن،از بزرگ تا کوچیکش نمیگذرم.
خودتونو مدیون هموطناتون نکنیددددد
بسوز ای سعی باطل، پرچم ایران 🇮🇷 نمی سوزد ☆ نمی دانی مگر در شعله ها، ایمان نمی سوزد ؟ ☆ گمان بردی که این بار، این حکایت فرق خواهد کرد؟ ☆ خدا فرعون را یکبار دیگر غرق خواهد کرد... ☆ مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل ✊🏻ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کراریم♡شجاع و نترس♡وارث حیدر خیبر شکنیم♡نوبت ماست در از جا بکنیم.خیبر، خیبر یا صهیون👊🏻
اون عزیزانی که هجوم بردن خریدن اگه یکی دو ماه تاب میوردن الان همون رب ۱۵ هزار تومنی رو نهایتا ۵ تومن میخریدن امان از ما که خودمون به خودمون رحم نمیکنیم فقط نوک بینیمونو میبینیم. فکرم میکنیم به نفع خودمون کار کردیم اما در درازمدت عکسش ثابت میشه
من به شوهرم گفتم فقط نون خشک باید بخوریم تمام حقوقشو که قبض ها رو دادیم رفتیم دلار خریدیم شمام به جای دستمال کاغذی دلار بخرید حداقل بهتره که الان شده 16400😌
من يدونه رب اضافه دارم با يه بسته نوار و دو بسته دستمال كاغذي هر كي از من بيشتر لازم داره بياد اينارم بدم بهش والله نميميريم نخريم أنبار كردن نداره واسه بچه هاتون هست همه چي هست ولي وقتي هجوم ميبريد فقط گرونتر ميشه ولي قحطي نميشه
خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك