2777
2789
اگه چیزی نخوریم که میمیریم واقعا....

من نگفتم که نخوریم گفتم نخریم 

مواد غذایی فقط واجبات رو بخریم یه ماه نون خالی بخوریم با ماست و اینجور چیزا میمیریم؟؟؟؟

بعدشم الان همه تو خونشون مرغ و گوشت دارن بالافرض هفته ای سه بار گوشت میخوردیم و دوبار مرغ اینو کاهش بدیم به یکی دو روز در هفته یکم صرفه جویی کنیم تا یک ماه طاقت بیاریم همه قیمتا مثل قبل میشه ولی کو گوش شنوا

تــ♡ــو تمنــاے ِ مــטּ ُ یــارِ مــטּ ُ جــاטּ ِ منــے

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلاخره چی مجبوری ۱۴ تومنی بخری نهایت دوماه دیرتر

دقیقا منم ۴تا از قبل ۴تومنی داشتم .دیشبم باز ۱۲تومنی چندتا خریدم! 😔

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
منم نمیدونم انفدر میگن بگیر انبار کن تو استرس رفتم

دیروز بیرون بودم اینقدر میگن نداریم ماشالا مغازه ها همه پر از مشتری نمیدونم طفلکها از ترس گرونی خرید میکردن یا ما فقط جوش الکی میزنیم

رب.۳ بسته دسمال کاغذی.رب.نبات.چیپس.ماست.شکلات.خرما.ریکا.مایع دسشویی.ماکارونی.سویا.و کلی چیزه دیگه..ه ...

چه خووووووب....من همیشه میرم رفاه...دفعه ی دیگه میرم کوروش

هیچی🥴🥴🥴

من چیزی انبار نکردم مثلہ ھمیشہ ھر سری میرم فروشگاہ دو بستہ نوار گرفتم این سری ھم ھمون تعداد فقط گرونتر مگہ چقدر میخوایم انبار کنیم؟ چہ فایدہ ایی دارہ؟ تا آخرہ عمر کہ نمیشہ اینجوری زندگی کرد

دعا کنید خالہ بشم😢 ( ھفت ماہ فقط تا کنکورم موندہ روزی یہ ساعت سایت میام بیشتر اومدم تذکر بدین ممنونم دوستای گلم )
فرق ما با کشورهای میشرفته همینه دیگه اونا تو بحران لوازم و خوراکیهای اضافه شونو پس میدن یا خرید نمی ...

فرهنگ ایرانی فرهنگ گداپروریه متاسفانه...اینجوری بار اومدن مردم از اول...نمیشه درستش کرد به این راحتی..

دست کدوم غزل بدم نبض دل عاشقمو ...پشت کدوم بهانه باز پنهون کنم هق هق مو...