2777
2789
مگه خبریه .هرکی میبینه مارو میگه میخواد قحطی بشه لوازم بخرید بذارید نمیدونم والااا اگه خبریه بگید 😯

منم نمیدونم انفدر میگن بگیر انبار کن تو استرس رفتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعععاااااااا؟؟؟؟؟؟؟؟ما همیشه از رفاه خرید میکنیم که

رب.۳ بسته دسمال کاغذی.رب.نبات.چیپس.ماست.شکلات.خرما.ریکا.مایع دسشویی.ماکارونی.سویا.و کلی چیزه دیگه..همشون شد ۶۷ هزار تومن.از کوروش خریدکردیم.

[QUOTE=69919582]منم نمیدونم انفدر میگن بگیر انبار کن تو استرس رفتم[/QUOTE

من فقط طبق عادت روغن و رب و برنج زیاد دارم

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞
سلااااااام چطوری؟ خوشی؟    

😙😙😙😙

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض
رب.۳ بسته دسمال کاغذی.رب.نبات.چیپس.ماست.شکلات.خرما.ریکا.مایع دسشویی.ماکارونی.سویا.و کلی چیزه دیگه..ه ...

واقعا چ عالی! نزدیک مام هست کوروش ۳ساله هی میگم میرم خرید ولی باز رفتم رفاه گرون فروش! 😡

میبینم بیشتریا از کوروش خرید میکنن ها

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞