منتظر68 مدیر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1610 عنوان خانمایی ک سیسمونی چیندین | مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 64 پست سلام عزیزانمشماهایی ک سیسمونی چیدین اتاق نی نی هاتونو با کلی ذوق و شوق خوشگل کردین😍بعد با بچه های کنجکاو فامیل چ میکنین😧😕😥 من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓 1397/07/03 | 14:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
منتظر68 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1610 مادری ک درک نداره بچش نباید ب وسایل بچه ی دیگه ای ک هنو دنیا نیومده دست بزنه ب حهندم ک ناراحت میشه&n ... اره والاااا کاش بشه، ب خدا ماها خودمون خونه کسی انقد مراعات میکنیم ولی برای ما نه من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
منتظر68 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1610 عينه مني...ميخواستم مهموني بگيرم بيان ببينن بيخيال شدم گفتم ميان خرابش ميكنن منم حرص ميدن اره ب خدا همین چند روز پیش داشت لباسی ک عاشقش بودم و پاره میکرد😐 من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
تنبلخان عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2309 چرا عزيزم؟؟؟پدرت ؟مادرت؟ ندارمنمردنولی مرده حساب میشن چون ما سه تا خوهر برادرم برای اکنا مردیم طلاق گرفتن واسه خودشکن ازدواج کردن بچه دارن وما براشون هیچیم هیچ خدایا امیدم فقط بخودته
منتظر68 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1610 منِ بیچاره با جاریم تو ی خونه زندگی میکنیم بچه هاش هروز تو خونم تلپن و خداروشکر مامانشونم عینش نیست ... وای خدا چ بد خدا صبرت بده من اصلا اعصابم نمیکشه من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
mmp97 عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 14629 اره ب خدا همین چند روز پیش داشت لباسی ک عاشقش بودم و پاره میکرد😐 چه شيطونه ماشالا،به لباس چيكار داره😮
تنبلخان عضویت: 1397/01/29 تعداد پست: 2309 حات تهوع کشت منو فکر کنم از هیچی نخوردن بمیرم تا فردا ک برم پیش دکترم خدایا امیدم فقط بخودته
منتظر68 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1610 رو نمیخواد ک قبل اینکه بیان درو ببند اصلا ک بدونن اونجا نباید وارد شن اخه بدبختی اینکه شوهرم میگه چیه مگه چهارتا اسباب بازیه بچه کاریش نمیکنه ک بعد چون بچه خواهر خودشه نمیتونم خیلی بگم فقط باید حرص بخورم من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
منتظر68 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1610 ندارم نمردن ولی مرده حساب میشن چون ما سه تا خوهر برادرم برای اکنا مردیم طلاق گرفتن واسه خودشکن ازد ... عزیز دلم غصه نخور، ایشالا خودت واسه بچت بهترین هارو انجام میدی و همه کست میشه اون من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
mmp97 عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 14629 ندارم نمردن ولی مرده حساب میشن چون ما سه تا خوهر برادرم برای اکنا مردیم طلاق گرفتن واسه خودشکن ازد ... اي بابا عزيزم خدا بزرگه با همسرت بريد بخريد،منم مادرم از وقتي ازدواج كردم قهر كرده باهام سيسمونيم پدرم زنگ زد گفت بيا برو بخر و اينا،اگرنه مادرم زنگ نميزنه بگه ماه هشتمي حالت چطوره
منتظر68 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1610 چه شيطونه ماشالا،به لباس چيكار داره😮 خیییلی ماشالله شیطونه، خواهر شوهرم داشت نگاه میکرد اونم چون اصلااا دوس نداره بچه جدید بیاد تو فامیل حسودی میکنه اومد یهو گرفت همچین لباسو کشید ک مارکش پرت شد اون ور من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
منتظر68 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1610 حات تهوع کشت منو فکر کنم از هیچی نخوردن بمیرم تا فردا ک برم پیش دکترم ای خدا، منم اوایل خییییلی حالت تهوع داشتم خیلی بده لامصب من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
mmp97 عضویت: 1397/05/07 تعداد پست: 14629 خیییلی ماشالله شیطونه، خواهر شوهرم داشت نگاه میکرد اونم چون اصلااا دوس نداره بچه جدید بیاد تو فامیل ... وايييي،بدم مياد به بچه هاشون حرف نميزنن...تا يه چيزم ميگي بهشون برميخوره زود
منتظر68 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1610 وايييي،بدم مياد به بچه هاشون حرف نميزنن...تا يه چيزم ميگي بهشون برميخوره زود خیییلی واقعا عذاب اوره، هیچی نیستا چهارتا وسایل بچس ولی تا بچه خودم ازشون استفاده نکرده دلم نمیاد یکی دیگه خرابش کنه من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
baraaannn عضویت: 1397/01/27 تعداد پست: 3180 از چند ماهگی باید لباسارو در بیارم از پلاستیک بچینم تو کمدش وسیلهاشو بچینم ک خاک نگیره و کثیف نشه تیکر تولد یه سالگی الینام
منتظر68 مدیر استارتر عضویت: 1397/02/08 تعداد پست: 1610 اي بابا عزيزم خدا بزرگه با همسرت بريد بخريد،منم مادرم از وقتي ازدواج كردم قهر كرده باهام سيسمونيم پد ... چرا؟ ناراضی بودن از ازدواجت من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓