2777
2789
عنوان

خانمایی ک سیسمونی چیندین

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 64 پست
من تقریبا از 8 هفتگی شروع شد تا 4 ماه و نیم طول کشید تهوعم

امروز خیلی حالم بد بود رفتم دوتا سرم زدن دمیترون زد یدونه تو سرمم خیلی بهتر شدم.اما فقط واسه خونه رفتن قرصشو داد بهش گفتم هم قرص بده هم امپول ک هروقت حالم بد شد بزنما ولی همون یکیو داد واسه تو سرم از فردا میترسم ک بیدار شم گلاب بروت بشه همون اشو همون کاسه 

خدایا امیدم فقط بخودته
امروز خیلی حالم بد بود رفتم دوتا سرم زدن دمیترون زد یدونه تو سرمم خیلی بهتر شدم.اما فقط واسه خونه رف ...

اره میدونم خیلی بده ولی سعی کن کنار تختت یه بیسکوییتی چیزی بزاری قبل از اینکه از تخت بلند شی حتما یه دونه بزار دهنت، خیلی تاثیر داره،، الان بهتری؟؟ خود دمیترون خیلی کمک میکنه بهت 

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میدونم خیلی بده ولی سعی کن کنار تختت یه بیسکوییتی چیزی بزاری قبل از اینکه از تخت بلند شی حتما یه ...

اره خوبه دمیترون بهترم ولی کامل خوب نشدم مثل قبل نمیشه ادم  اما یبوست گرفتم الان با یبوست چکنم

خدایا امیدم فقط بخودته
اره خوبه دمیترون بهترم ولی کامل خوب نشدم مثل قبل نمیشه ادم  اما یبوست گرفتم الان با یبوست چکنم

الهی، اره این دوران مشکلات خاص خودشو داره باید باهاش کنار اومد، هر روز رو سالادت یا رو غذات یکم روغن زیتون بریز، اگه قند نداری میوه زیاد بخور غذاتم خیلی کم بخور ولی تو چند وعده ک گرسنه نمونی شیرم روزی یک تا دو لیوان بخور همه اینا کمک میکنه یبوستت بهتر شه عزیزم

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓