2777
2789
عنوان

خانمایی ک سیسمونی چیندین

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 64 پست
در رو قفل کن بگو نامرتبه

بابا اینا ول کن نیستن میگن ذوق داریم ببینیم، همینجوری نزدیک بود یکی از لباسای بچمو پاره کنه

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشدن ازت؟ 

شوهرم برای خانواده خودشو به عهده میگرفت 

والا بچه خودم هنوز بازی نکرده بزنن همه چیزشو خراب کنن خوبه 

ناراحت بشن اصلا

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
بچه خواهر شوهر من ب شددددت شیطونه ماشالله ب همه چیم کار داره عزا گرفتم چی کار کنم ب وسایلای بچه فعلا ...

آهان از اون لحاظ...دره اتاق رو قفل كن،من كسي خونم نمياد ميگن تو نميتوني خانواده همسرمم كه بيان بچه كوچيك ندارن ولي كلا دعوتين،اونم چون من ماه هشتمم ميگن تو نميتوني واقعا هم نميتونم فشارم ميره بالا زياد فعاليت كنم...از اين لحاظ راحتم

هیچی اومدن تا دلت بخواد باهاشون بازی کردن و خرابکاری

واااای من سکته میکنم😣

من اون زخمی رو خوردم ک تو از حس کردنش مردی💔 میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات بفرستی🙏💓
من ک هنوز هیچی نگرفتم اما تعارف ندارم در اتاقشو میبندم مهمون بیاد اتفاقی هم وارد شن بی تعارف میگم دس ...

وای خوش بحالت من اصلا همچین رویی ندارم

بچه های فامیلمون اکثرا پسرن وسایل دخترمن براشون جذاب نیست . یک ماه پیش یه مهمونی بزرگ داشتم ک در اتا ...

خوشبحالت واقعااا، برای من پسره بچه هام همه پسرن😢

منِ بیچاره با جاریم تو ی خونه زندگی میکنیم

بچه هاش هروز تو خونم تلپن و خداروشکر مامانشونم عینش نیست

ب بهونه دیدن دخترم

هی میرن سراغ وسایلاش اما بهشون گفتم باید از نی نی اجازه بگیرین تا ب وسایلش دست بزنین

بعضی اوقات اما .......

شوهرم برای خانواده خودشو به عهده میگرفت  والا بچه خودم هنوز بازی نکرده بزنن همه چیزشو خراب کنن ...

منم دقیقا همینو میگم هنوز بچم باهاشون بازی نکرده بعدا برام مهم نیس

آهان از اون لحاظ...دره اتاق رو قفل كن،من كسي خونم نمياد ميگن تو نميتوني خانواده همسرمم كه بيان بچه ك ...

خداروشکر خوشبحالت