پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیز دلم هر وقت پیاممو دیدی لطفا منو ریپ کن کارت دارم......لطفا
جانم عزیزم
میخواستم در مورد استاد جاودانی سوال کنم.....شما تو سمینار شرکت کردین تاحالا.....یا از ایشون مشاوره گرفتین ......یا خودتوتون یا کسی رو سراغ دارین که پکیج ایشون رو خریده باشن.......
خدایا هزاران بار شکرت،مرسی که انقد هوامو داری........عاشقتم خدااااااااااا
سلام عزیزم....ببخش مزاحم شدم میخواستم در مورد استاد جاودانی سوال کنم.....شما تو سمینار شرکت ک ...
گلم من توی یکی از سمینارهاش شرکت کردم خوب بود ولی اونجور که باید فوق العاده نبودبرام...شاید چون تقریبا خیلیاشو خودم میدونستم...مشاوراشو اما استفاده نکردم شخصاولی خوب به یکی از دوستام معرفیش کردم مشاوره ازش گرفت راضی بود
توی سمینار در مورد چی حرف ...لطفا واسم مثال میزنین؟؟؟ واینکه کسی رو سراغ ندارین که پکیج ایشون رو گر ...
درمورد باورها و افکار ناخودگاه و اصلاح باورها...بیشترشم برمیگرده به قوانین جذب