2777
2789

بچه ها کدوم تون تنبلی تخمدان دارین؟من همیشه فکر میکردم از این نظر اصلا مشکلی ندارم چون مادر و خواهرم با اولین اقدام خامله میشدن ماه پیش هرچی کیت زدم منفی شد رفتم سونو گفت پلی کیستیک م هر روز یه مشت دارو میخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله بارداری عزیزم

کاشکی دعا کنین...اگه خدای نکرده باردار نبودم برم دکتر الکی بگم ۶ماهه اقدامم !خیلی عجله دارم آخه غریبم کسی رو ندارم 

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
دور از جون انشالله بسلامتی بارداری ....من ک تو فکرشم شدید

تو فکرش نباش چون من اینطور فهمیدم همه خانم ها هر ماه تخمک آزاد نمیکنن چندماه یبار آزاد میکنن حالا بعضیا دقیق اولین اقدامشون میشه همون ماهی که آزاد شده و بعضیا طول میکشه . بهتره بهش فکر نکنی و به این فکر کنی بدنت آماده باشه

بچه ها کدوم تون تنبلی تخمدان دارین؟من همیشه فکر میکردم از این نظر اصلا مشکلی ندارم چون مادر و خواهرم ...

میگم تو ازمایش پاپ اسمیر تنبیلی تخمدان و کیست و اینا مشخص میشه¿

میشه برای سلامتی نی نیم صلوات بفرستین*محمد طاهای مامان مواظب خودت باش منو بابایی چشم ب راه اومدنتیم  
تو فکرش نباش چون من اینطور فهمیدم همه خانم ها هر ماه تخمک آزاد نمیکنن چندماه یبار آزاد میکنن حالا بع ...

آره اگه فکر نکنین و بگین بچه نمیخایم صد در صد همون ماه میگیره برا من که اینجوریه!

6ماه اقدامی؟ عزیزم انشالله بارداری 

ن الکی میخوام ب دکتر بگم تازه این ماه ۲ ماهه ولی ماه قبلشم یبار رابطه محافظت نشده داشتم

والا من آزمایش و پاپ اسمیر و سونو....همه سالم بود اینارو ماه قبل اقدام انجام دادم دکترم گفت سالمی برو اقدام ماه اول اقدام هرچقدر کیت گزاشتم متفی شد شک کردم خودم ۱۲ سیکلم رفتم سونو که گفت پلی کیستیکی اما خفیف در صورتیکه همه آزمایشات هورمونی پاپ اسمیر حتی ماموگرافی وسونوی قبلم سالم بود

تو فکرش نباش چون من اینطور فهمیدم همه خانم ها هر ماه تخمک آزاد نمیکنن چندماه یبار آزاد میکنن حالا بع ...

یعنی من کیت گرفتم بعد دوخط گذاشت روز ۱۴ یعنی تخمک ازاد کردم؟

بچه ها کدوم تون تنبلی تخمدان دارین؟من همیشه فکر میکردم از این نظر اصلا مشکلی ندارم چون مادر و خواهرم ...

اولین ماه بود که کیت زدی؟ چند ماه اقدام بودی؟ بعضیا با پلی کیست هم باردار شدن کاش زود نرفته باشی دکتر