2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جمعه موعدم بوده الان چهارروزکه عقب انداختم سینه هام دردخیلی شدیدداره وصبح که بیدارمیشمم حالت تهو ...

عزیزم سونو بده شاید با آز مشخص نمیشه بارداریت من خانمی را میشناسم هرچی آز میداده میگفته منفی سونوهم میگه کیست ولی بعد 5ماه دوباره آز میده مثبت بوده خخخ میگه تا لگد بچه را حس نکردم فکر میکردم کیست باعث شده پری نیاد خخخ 5ماهش بوده

خانومای اقدامی لطفا ی ازمایش ویتامین دی بدید چون کمبودش برا بدن خیلی ضرر داره و مانع تخمک گذاری و لانه گزینی میشه 

حتی کمبودش در اقایون باعث ضعف اسپرم و کم تحرکیش میشه 

برای سلامتی مادرم صلوات میفرستین ❤
خانوما اسپیرولاکتون برا چیه و چرا ضرر داره برا باردارشدن 

ببخشید من دقیق نمیدونم چون چندبار پرسیدی اومدم جواب بدم یه خانمی گفت پروژسترون را از بین میبره و اگر بچه پسر باشه اندامش را درگیر میکنه

عزیزم سونو بده شاید با آز مشخص نمیشه بارداریت من خانمی را میشناسم هرچی آز میداده میگفته منفی سونوهم ...

اگرتاشنبه یکشنبه مریض نشم میرم از

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️