2777
2789
ب من دکتر اینو داد ک برای بارداری😕

اره ب منم فقط الان دوفاستون داده

ولی وقتی پریودم منظم شد شروع میکنه واسه  داروهای دیگ

میشه  واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستین؟؟؟😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۲۳ م باید پریود بشم.عزیزم دوفاستون رحم رو برای بارداری آماده میکنه و پری رو منظم خیر سرم من خودم جن ...

چی بگم والا 

ان شا الله که طوری نیس 

ولی گفتم بهتون بگم یه تجدید نظر بکنین 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

سلام سلام

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
اخه بدبختی اینجاس نامنظمه الان از ۲۸ تیر پریود نشدم  میخام امپول بزنم پریود شم بعد قرصامو شروع ...

خود دکتر گفته آمپول بزنی؟ 

اگه نگفته خب قبلش برو دکتر

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

من جمعه موعدم بوده الان چهارروزکه عقب انداختم

سینه هام دردخیلی شدیدداره وصبح که بیدارمیشمم حالت تهوع یه کوچولودارم به نظرشماایابنده باردارهستم؟؟دوبارهم تست زدم منفی بوده

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
چی بگم والا  ان شا الله که طوری نیس  ولی گفتم بهتون بگم یه تجدید نظر بکنین

ولی از وقتی دارم میخورم پوستم خیلی شفاف و عالی سده ینی در حد آیینه خودم حال میکنم😅برا همین دلمن تمیاد قطع کنم از این ورم نگرانم