2777
2789
عنوان

درباره ی بعد ار عمل لازک

94 بازدید | 6 پست

سلام من بلاخره چشامو عمل لازک کردم و ۲۰ روز از عملم میگذره☺خداروشکر دیدم بهتر شده اما تاری دید همچنان دارم دکتر مراقبتای لازم رو گفت و من تقریبا اکثرا رو انجام دادم اما خیلیییی استرس دارم که تا کی خوب خوب میشم .لطفا راهنمایی کنید و از تجربه های خودتون بگید.شما هم بعد عمل لازک یه هفته تو اتاق تاریک موندین؟؟؟دگتر من گفت لازم نیست و من بعد عمل یه روز استراحت کردم و بقیش تو مسافرت بودم برای همین از نتیجه نهایی میتزسم....لطفا دلداری بدین☹

وزن اولیه ۷۰💚وزن فعلی ۶۸😍 وزن هدف۶۴💚 تاریخ شروع ۱۴۰۱/۴/۲۴

نگران نباش، من ک تو اتاق تاریک نموندم ولی اگه نورلامپ یا تلویزبون اذیتم می‌کرد عینک آفتابی میزدم 😎 تاری دیدت هم کم کم خوب میشه اشک مصنوعی رو سر وقت بریز و همینطور قطره ها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یه روز تو اتاق بودم و تا سه ماه تار میدیدم من. هنوز زیاد گوشی رو ببینم چشمام خشک میشه

تا چه مدت از قطره اشک مصنوعی استفاده کردین؟راستی خشکی چشم علایمش همون شی خارجی احساس میکنی فقط؟

نگران نباش، من ک تو اتاق تاریک نموندم ولی اگه نورلامپ یا تلویزبون اذیتم می‌کرد عینک آفتابی میزدم 😎 ...

منم این کار رو میکنم...قطره هارو هم همیشه سر وقت میزنم😍

تا چه مدت از قطره اشک مصنوعی استفاده کردین؟راستی خشکی چشم علایمش همون شی خارجی احساس میکنی فقط؟

من هنوزم بعد سه سال مصرف میکنم. چون خیلی کار میکشم از چشمام. نه شی خارجی واسه اوایله. فقط احساس میکنم خشکه چشمام