2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست
میتونی بخوری اصلا و ابدا ترس نداره آیودی یه لوله خیییلی باریک انداره بند انگشته خیییییلی روش خوبیه ا ...

اخه میگن تو گوشت ممکنه نفوذ کنه 

یا بار سنگین برداری جابجا بشه 

اخه دخترمم خیلی بغلیه 

[QUOTE=69790642]این دقیقا کابوس من تو این گرونی و با بچه کوچیو باردار شم  اگ وضع مالیت خوبه مبارکت باشه عزی ...[/QUOTEما تازه داریم خونه میسازیم

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاری هست که شده ولی از این به بعد خیلی مراقب باش کاربر مامان سه ویرانگر بچه اول رو می خواست و باردار ...

چقدر بده اینجوری اگر قدیم بود بخاطر ناآگاهی همه اسمشو هدیه الهی میزاشتن ولی الان سه بچه ناخواسته از یه انسان امروزی واقعا بعیده وبهیچ وجه هم اسمش هدیه الهی نیست

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
باورم نمیشه شما داری این حرفو میزنی تو هرتاپیکی باشما همکلام میشم از طرز حرف زدنتون لذت میبرم عزیزم ...

آره فدات شم 😍😍😍 شما تو بیشتر تاپیکای من حضور داری و همیشه منو راهنماییم میکنی و بهم دلگرمی و انرژی مثبت میدی. پس چی ک ب یادت هستم و خیلیم دوستت دارم 😘😘😘 بهت درخواست دوستی هم دادم تا اگه قابل باشم دوست خوبی مث شما داشته باشم ❤

ولی بخدا دست خودم نیست گلم، بُریدم دیگه... خیلی سخته آدم از همه چیز و همه کس ناامید بشه و دیگه هیچ کورسوی امیدی تو زندگیش وجود نداشته باشه. من انقده در روز خودمو سرزنش میکنم ک این حرفا فقط ی گوشه از اوناست...

خیلی ممنونم از دعای خیرت عزیزدلم ❤

چشم  با اینکه خیلی خیلی سخته ولی درمونمو همینجوری ادامه میدم. بازم‌ تموم بلاها رو ب جون‌ میخرم. تا الان هرکاری ک میتونستم کردم، ازین ب بعدم هر راهی باشه میرم و امتحان میکنم. انقد میرم دکتر و دوا درمون تا باردار شم. خداکنه هیچکس تو زندگیش ب این نقطه ای ک من رسیدم نرسه...

آره فدات شم 😍😍😍 شما تو بیشتر تاپیکای من حضور داری و همیشه منو راهنماییم میکنی و بهم دلگرمی و انرژ ...

فدات شم تو تاپیکات هستم چون وقتی اسم شما رو میبینم مهربونی ادبیات خوب شما مشتاقم میکنه بیام فقط فقط توکل بخدا داشته باش هر چی صلاح باشه همون میشه دعای خیر منم اگر بنده لایقی باشم ازین به بعد همیشه همراهته گلم

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
نه عزیزم من سفیر سلامت هستم ما از پزشکان متخصص هررشته مثل زنان روانشناسی و...آموزش میبینیم برای راهن ...

سلام میشه درخواست منو قبول کنی یسوال بپرسم یا همسنجا وشط این تاپیک بپرسم

من یه خانم مامایی رو می شناسم بچه هاش تقریبا همین جوری شدن به همه هم گفت ما خودمون می خواستیم .ان شالله سالم باشه دیگه کاریه که شده مهم خودتو و همسرت هستید باید کنار بیاید با این قضیه

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
ما حتی یه خونه برا خودمون نداریم

داداش من به سختی از یه بحران مالی و ورشکستگی بیرون اومد و تازه جون گرفته بودن که زن داداشم باردار شد

و متاسفانه در عین ناباوری دوباره شکست مالی جدید داشتن با همه این وجود زن داداشم دوره بارداری رو سعی کرد با آرامش طی کنه البته داداشم هم سختی ها رو بهش منتقل نمیکرد

اوضاع سختی بود ولی به کمک تلاش مضاعف برادرم و برکت ورود بچه شون که الهی عمه قربون قدمش بره همه چی درست شد 

چنان برکتی زندگیشونو گرفت که ماشاالله گفتنی نیست توی همه فامیل همه داداشمو مثال میزنن

به خدا اعتماد کن 

توکل کن به خودش

یه هدیه ست

خدا خواسته که اون باشه

پس نه توی حرف خدا نیار 

خیر و مصلحت توی وجود اون بچه ست اینو درک کن

سخته

میدونم سخته 

بعدا که آروم تر شدی دوباره بیا تاپیکو بخون که یادت بیفته این یه هدیه ست و تو حق نداری ناسپاسی کنی

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خدانکنه عشقم. قربون دلت برم دیگه من ❤ آخه هیچی اثر نمیذاره، هیچکس ب دادم نمیرسه... هرکاری میکنم با ...

عزیزدلم 😢😢😢

میدونم چی میگی...

منم به یه شکل دیگه اعتقاداتم رو از دست دادم...

بخاطر مشکلات بچم و اینکه هرکاری میکنم از نذری میکنم هر دعایی میکنم جواب نمیگیرم...

مشکلت چیه گلم که ناباروری داری؟

**اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
روش درست چیه عزیزم؟ منم نگرانم 

روش درست اینه عزیزم شما هرروشی که داری صحیح انجام بدی استفاده نادرست باعث این بارداریا میشه الان چقدررر زیادن کساییکه با قرص باردار میشن بعم میگن با اینکه قرص میخوردیم باردار شدیم ولی نود درصد اشتباه میخورن این اتفاق میفته سرساعت نمیخورن وقتی فراموش میکنن نمیدونن دوباره چطور مصرف کنن وخیلی چیزای دیگه 

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷
فدات شم تو تاپیکات هستم چون وقتی اسم شما رو میبینم مهربونی ادبیات خوب شما مشتاقم میکنه بیام فقط فقط ...

حتماً همینطوره عزیزدلم... شما هم خیلی دل مهربون و بزرگی داری 😍 و مطمئناً خدا خیلی دوستت داره... ❤

خدانکنه، ی دنیا ممنون از محبتی ک بهم داری. من ک چیزی نیستم... نظر لطفته خانوم‌گل 😘❤

💐😻 منم از ته دل برات بهترین آرزوها رو دارم عزیزم 😻💐

خوش ب حالتون ک انقد راحت حامله میشید. قدر خودتونو بدونید خواهشاً و خدا رو  شکر کنید بابتش. خا ...

چند وقته منتظری ؟

و خـداوند ســر را آفـرید تا روی گــردن باشـد نـه زنـدگی دیـگـران