2777
2789
عنوان

بی بی جک مثبت یعنی فاجعه😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2552 بازدید | 207 پست
واي كاش بي بي من مثبت بشه  ومثه تو بچه دار بشم دوتا 😍😍😍😍😍😍 تو ميتونييييخجالتم نداره💪💪 ...

ان شاالله خدا بهت نی نی سالم بده

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سربالا کنم
عزیزم منم عین شرایط شمابودم بعدگریع میکردم دلم به بچه بزرگم میسوخت حس میکردم دیگه اون ازیاد میره یه ...

منم فاصله ی بچه هام میشه ۱۷ ماه آخر آذر سز میشم 😢😢😢

💕❤تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز💕 ❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش میمردم

الان شرایطت  شرایطیه که همه اولش این حس و دارن من هروقت میدیدم یکی بچه دوم میاره حس میکردم به بچه اول ظلم کرده اما خیلییییی خوبه استارتر خیلی دوسال دیگه کیفشو میبری

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

خواهر زنداداشم بچه ش ۹ ماهش بود وقتی دوباره حامله شد 

کارش شده بود گریه و زاری داشت دق می کرد اما الان بچه هاش بزرگ شدن ۱۴ سال گذشته 

الان خیلی خیلی راضیه و به گریه های اون موقعش می خنده میگه نمی دونم فازم چی بود فکر میکردم دنیا رو سرم خراب شده الان فقط خدارو همش شکر میکنه

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
نه😢😢😢😢😢پسرم گناه داره

پسرت گناه نداره 

بیشتر خودت گناه داری دلت به حال بچت نسوزه

من و خواهرم یک سال و دو ماه فاصله داریم یعنی من پنج ماهم بود مامانم باردار شد دوباره

مامانم میگفت من همیییییشه دعوای بچه های دیگه رو میدیدم با خودم میگفتم این دو تا چرا اصلا با هم دعوا نمیکنن؟ چرا با هم بحث و جدل نمیکنن؟

انقدر همدیگه رو دوووووست داشتیم و داریم  که خدا میدونه

من میرفتم کلاس اول خواهرم خونه بود

دلش واسم تنگ میشد کتاب داستان های خودشو کادو میکرد میومدم بهم میداد

من توی مدرسه دلم واسش تنگ میشد خوراکی هامو میاوردم دو تایی بخوریم

بچه تر بودیم اگر با مامانم بیرون بود و مامانم واسش چیزی میخرید با همه بچگیش با همه شکموییش لب نمیزد میگفت میخوام بیام خونه با آبجی بخورم

خواهرم آبله مرغون گرفته بود کل شهرکو میدویدم که زود برسم براش آبمیوه بخرم خوب بشه بچه بودم و با همه بچگیم ازش محافظت میکردم عاااااشقش بودم کسی بهش چپ نگاه میکرد میخوردمش😂

الانم حس نمیکنم خواهرمه 

حس میکنم دخترمه 

انگار من بزرگش کرده باشم اینجوری بهش حساسم زنگ میزنه بهم میگه هیچ کس توی این دنیا نمیتونه مثل تو آرومم کنه با هم خیییییلی خوبیم ذره ای حسادت به هم نداشتیم و نداریم

موفقیت های همو میبینیم توی آسمونا غرق میشیم

به خدا حرفشو میزنم دلم میتپه براش دیوانه وار دوستش دارم 

فکر نکن به بچه ت ظلم میشه

اگر درست باهات رفتار نشه هواتو نداشته باشن ازت انرژی میبره خسته میشی آسیب میبینی ولی به بچه ت ظلم نمیشه

با همسرت و پدر و مادرت صحبت کن بهترین شرایط روحی رو برات فراهم کنه  همه باید دست به دست هم بدن فقط تو آروم باشی

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
از ایودی میترسم  ال دی میشه بخورم

میتونی بخوری اصلا و ابدا ترس نداره آیودی یه لوله خیییلی باریک انداره بند انگشته خیییییلی روش خوبیه اگه ترست از حرفای اینو اونه واقعا توجه نکن چون روش مطمین و خوبیه درصد خطاش زیر دودرصده

🌷من یک سفیر سلامت هستم🌷