2789
عنوان

جهیزیه عروس

428 بازدید | 52 پست

سلام دوستای عزیزم.وقت بخیر....نظرتون راجب مارک یخچال و لباسشویی و ظرفشویی چیه ؟؟؟چه مارکی خوبه؟؟ال جی بهتره یاسامسونگ ؟؟؟؟؟؟

همه تنهاییابامن رفیقن... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا الجي

ولي عمرا اگه تو اين آشفته بازار اصلش رو پيدا كني

همشون فيك و تقلبي هستن با قيمت نجومي اصل

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

سامسونگ 

چه ناشیانه " مات" چشمانت شده ام                            منی که عمری همه را کیش داده بودم ...‌‌‌‌‌‌                                                                                      《آغوش تو آرام ترین نقطعه دنیاست ،هرچند که تو دیوانه ترین مرد جهانی ...》♡♡♡

یخچال ال جی ... لباسشویی بوش... ظرفشویی هم بوش خوبه ... تی وی سامسونگ ...

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  
هیچکدام اسنوا بخر

الان دقیقا هیچ جنسی تو بازار نیست حتی اسنوا که مثلا ایرانیه ... 

اندر دل من درون و بیرون همه او است   اندر تن من جان و رگ و خون همه اوست   اینجای چگونه کفر و ایمان گنجد   بی‌چون باشد و جود من چون همه اوست  

من ماشین ظرفشوییم بوش یخچالم جنرال الکتریک ماشین لباسیشوییم هم بوش هست از همشونم راضی ام 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜