2777
2789
عنوان

جهیزیه عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 428 بازدید | 52 پست

من سامسونگ خریدم خیلی راضیم ولی ماشین ظرفشوییم بکو هست

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

عزیزم یخچال سامسونگ همه تعریف میکنن منم دارم عالیه

منم ال جی دارم عالیه، ولی نمیگم سامسونگ خوب نیست، به این خاطر گفتم ک من یکساله عروسی کردم برای خریدم خیلی وسواس داشتم میرفتم تو سایتای مختلف میگشتم نظرا رو میخوندم، آخرش ب این نتیجه رسیدم ک اونایی ک ال جی دارن راضیترن و امکاناتش بیشتره، مگر نه خیلیا از سامسونگم راضی بودن

منم ال جی دارم عالیه، ولی نمیگم سامسونگ خوب نیست، به این خاطر گفتم ک من یکساله عروسی کردم برای خریدم ...

منم خیلی وسواس دارم و درحال تحقیقم‌ 

همه تنهاییابامن رفیقن... 
مارك ال جي كه الان همه اش چيني شده و از هر كي پرسيدم ميگه نخر چون ديگه مثل قبل نيست و اگر قيمت كني م ...

شنیدم میگقتن که اکثرل مونتاژایرانه مگر که واقعا مطمئنباشی  وارداتی هست...ب من گفتن شوینده فقط ال جی خوبه

همه تنهاییابامن رفیقن... 
یخچال اول ال جی خوبه بعد سامسونگ، ولی لباسشویی و ظرفشویی هیچکدوم، یا بوش بخر یا ایندزیت یا کنوود، ال ...

وای بوش خیلییییییی گرونه لباسشوییشو گفتن بهم ۸ونیم همچنین ظرفشوییش همین قیمت بود خیلی گرون شده همه چی 

همه تنهاییابامن رفیقن... 
قیمت های الان نمیدونم ولی من جهزیه ام اون زمانی که خریدم جزو وسایل خوب بود  

قیمتا بالاس لباسشویی ال جی اخرین مدلش۵تومن هست 

لباسشویی بوش ۸ونیم  لباسشوییAEG هم ۸ونیم  سامسونگ هم تقریبا هم قیمت هست با الجی 

همه تنهاییابامن رفیقن... 
شنیدم میگقتن که اکثرل مونتاژایرانه مگر که واقعا مطمئنباشی  وارداتی هست...ب من گفتن شوینده فقط ا ...

آره هم مونتاژ ايران داره و هم چيني . اگه مغازه دار مطمئن پيداكردي ازش بپرس ولي اكثرا راستش رو نميگن. 

بزن بر طبل بي عاري كه 
وای بوش خیلییییییی گرونه لباسشوییشو گفتن بهم ۸ونیم همچنین ظرفشوییش همین قیمت بود خیلی گرون شده همه چ ...

من از قیمتای الآن خبر ندارم قبل عید بهترین نوع ظرفشویی تو بازارش ۴ و ۱۰۰ بود، بعدش مدلی بود ک من خریدم ۳ و خرده ای، الآن خب من هی میگم بیچاره اونایی ک میخوان زندگی تشکیل بدن، خدا بهشون کمک کنه

آره هم مونتاژ ايران داره و هم چيني . اگه مغازه دار مطمئن پيداكردي ازش بپرس ولي اكثرا راستش رو نميگن. ...

یخچال میخوایم ساید بخرم یکی میگه سامسونگ یکی میگه ال جی 

چیزی ک متوجه شدم این بود ک اکثرا تعریف شوینده های ال جی رو میدادن بخاطر اینکه صدا نمیده و سامسونگ تسمه ای هست هنوز..

همه تنهاییابامن رفیقن...