74mary مدیر عضویت: 1396/10/09 تعداد پست: 2691 عنوان بی بی چک | مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 133 پست خانما یه لحطه بیاین 1397/07/01 | 10:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zahraaaa75 عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2737 عزیزم تا اخر هفته صبر کن بعد بیبی بزن الان ماخای قبل هم قرص مصرف میکردی؟منظورم بدنت به قرصیکه میخوری عادت داره؟؟؟ خدایا شکرت
sepiiiide عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 644 عزیزم تا اخر هفته صبر کن بعد بیبی بزن وای خیلی سخته...روی بی بی نوشته بود این مارک ۶ روز بعد تاخیر نشون میده من اصن نمیدونستم مارکش چیه فک کردم مدیکوره...واسم دعا کن باردار باشم... دل بی تو به جان آمد/وقت است که باز آیی اللهم عجل لولیک الفرج
sepiiiide عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 644 الان ماخای قبل هم قرص مصرف میکردی؟منظورم بدنت به قرصیکه میخوری عادت داره؟؟؟ اگر با منی بله میخوردم الان ۳ ماهه میخورم سروقت پریود میشدم دوره هام ۲۷ روزه بود دل بی تو به جان آمد/وقت است که باز آیی اللهم عجل لولیک الفرج
zahraaaa75 عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2737 وای خیلی سخته...روی بی بی نوشته بود این مارک ۶ روز بعد تاخیر نشون میده من اصن نمیدونستم مارکش چیه فک ... بدم میاد از مارک مدیکور خیلی کاذب داره انشاالله که بارداری خاهر منکه سه روز عقب انداختم صب زدم منفی بود خدایا شکرت
zahraaaa75 عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2737 اگر با منی بله میخوردم الان ۳ ماهه میخورم سروقت پریود میشدم دوره هام ۲۷ روزه بود خب پس انشاالله حتمن بارداری که پری نشدی خدایا شکرت
sepiiiide عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 644 بدم میاد از مارک مدیکور خیلی کاذب داره انشاالله که بارداری خاهر منکه سه روز عقب انداختم صب زدم منفی ... ان شاالله شما هم باردار باشی...واستون دعا میکنم اگر قابل باشمممنون که جوابمو دادید دل بی تو به جان آمد/وقت است که باز آیی اللهم عجل لولیک الفرج
sepiiiide عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 644 خب پس انشاالله حتمن بارداری که پری نشدی وااااااای خدا از دهنت بشنوهان شاالله بحق علی اصغر امام شما بیای از بارداریت بگی دل بی تو به جان آمد/وقت است که باز آیی اللهم عجل لولیک الفرج
zahraaaa75 عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2737 ان شاالله شما هم باردار باشی...واستون دعا میکنم اگر قابل باشم ممنون که جوابمو دادید خاهش عزیزم انشاالله به حق 6ماهه کربلا هرکی بچه میخاد خدا یه سالم و صالحش رو نصیبش کنه خود حضرت علی اصغر دستگیرمون شه خدایا شکرت
sepiiiide عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 644 خاهش عزیزم انشاالله به حق 6ماهه کربلا هرکی بچه میخاد خدا یه سالم و صالحش رو نصیبش کنه خود حضرت علی ا ... الهی آمین...من که از وقتی با این سایت آشنا شدم فقط دارم واسه منتظرا دعا میکنم...ان شاالله خدا به هممون سالم و صالحشو بده دل بی تو به جان آمد/وقت است که باز آیی اللهم عجل لولیک الفرج
zahraaaa75 عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2737 وااااااای خدا از دهنت بشنوه ان شاالله بحق علی اصغر امام شما بیای از بارداریت بگی منم گفتم اگه تا اخرهفته پریود نشم میرم ازمایش.خب عزیزم واسه این میگم شاید بارداری چون سری اولت نیس که قرص مصرف میکنی که بگم تاخیر پریودیت بخاطر بهم خوردن هورمون بدنته شاید باردارشدی عزیزدل خاهر انشاالله که بیای خبر خوب بدی بهمون منم بیام خدایا شکرت
zahraaaa75 عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2737 ان شاالله شما هم باردار باشی...واستون دعا میکنم اگر قابل باشم ممنون که جوابمو دادید شما تاج سری خاهری خدایا شکرت
zahraaaa75 عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 2737 الهی آمین...من که از وقتی با این سایت آشنا شدم فقط دارم واسه منتظرا دعا میکنم...ان شاالله خدا به همم ... تو هرچیزی انتظار سخته ولی تو قضیه بچه از همه چی سختره خدایا شکرت
sepiiiide عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 644 شما تاج سری خاهری لطف داری شما... دل بی تو به جان آمد/وقت است که باز آیی اللهم عجل لولیک الفرج