2777
2789
عزیزم تا اخر هفته صبر کن بعد بیبی بزن 

وای خیلی سخته...روی بی بی نوشته بود این مارک ۶ روز بعد تاخیر نشون میده من اصن نمیدونستم مارکش چیه فک کردم مدیکوره...واسم دعا کن باردار باشم...

دل بی تو به جان آمد/وقت است که باز آیی                 اللهم عجل لولیک الفرج

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان ماخای قبل هم قرص مصرف میکردی؟منظورم بدنت به قرصیکه میخوری عادت داره؟؟؟

اگر با منی بله میخوردم الان ۳ ماهه میخورم سروقت پریود میشدم دوره هام ۲۷ روزه بود

وای خیلی سخته...روی بی بی نوشته بود این مارک ۶ روز بعد تاخیر نشون میده من اصن نمیدونستم مارکش چیه فک ...

بدم میاد از مارک مدیکور خیلی کاذب داره انشاالله که بارداری خاهر منکه سه روز عقب انداختم صب زدم منفی بود 

خدایا شکرت
بدم میاد از مارک مدیکور خیلی کاذب داره انشاالله که بارداری خاهر منکه سه روز عقب انداختم صب زدم منفی ...

ان شاالله شما هم باردار باشی...واستون دعا میکنم اگر قابل باشم

ممنون که جوابمو دادید

خب پس انشاالله حتمن بارداری که پری نشدی 

وااااااای خدا از دهنت بشنوه

ان شاالله بحق علی اصغر امام شما بیای از بارداریت بگی

ان شاالله شما هم باردار باشی...واستون دعا میکنم اگر قابل باشم ممنون که جوابمو دادید

خاهش عزیزم انشاالله به حق 6ماهه کربلا هرکی بچه میخاد خدا یه سالم و صالحش رو نصیبش کنه خود حضرت علی اصغر دستگیرمون شه

خدایا شکرت
خاهش عزیزم انشاالله به حق 6ماهه کربلا هرکی بچه میخاد خدا یه سالم و صالحش رو نصیبش کنه خود حضرت علی ا ...

الهی آمین...من که از وقتی با این سایت آشنا شدم فقط دارم واسه منتظرا دعا میکنم...ان شاالله خدا به هممون سالم و صالحشو بده

وااااااای خدا از دهنت بشنوه ان شاالله بحق علی اصغر امام شما بیای از بارداریت بگی

منم گفتم اگه تا اخرهفته پریود نشم میرم ازمایش.خب عزیزم واسه این میگم شاید بارداری چون سری اولت نیس که قرص مصرف میکنی که بگم تاخیر پریودیت بخاطر بهم خوردن هورمون بدنته شاید باردارشدی عزیزدل خاهر انشاالله که بیای خبر خوب بدی بهمون منم بیام 

خدایا شکرت