2777
2789
تو هرچیزی انتظار سخته ولی تو قضیه بچه از همه چی سختره 

بله دقیقا منم متاسفانه اصلاااااا صبور نیستم توو این قضیه

دل بی تو به جان آمد/وقت است که باز آیی                 اللهم عجل لولیک الفرج
بله دقیقا منم متاسفانه اصلاااااا صبور نیستم توو این قضیه

منم مثل توئم از روزیکه عقب انداختم تو این دو سه روز به خودم بوده چندین بار تست میزدم دیگه صب که زدم منفی بود نشستم سرجام خنک شدم کفتم وقتی گفته یه هفته بعد پری حقمه بخوره تو پرم 

خدایا شکرت

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم مثل توئم از روزیکه عقب انداختم تو این دو سه روز به خودم بوده چندین بار تست میزدم دیگه صب که زدم ...

منم چون توو این چندماه تاخیر نداشتم توو این دوروز همش تو فکر بارداری ام تازه خوابم دیدم که بی بی چکم‌مثبت شده   وقتی منفی شد انگار دنیا رو سرم خراب شد...خدا ان شاالله دل هممون رو شاد کنه

منم چون توو این چندماه تاخیر نداشتم توو این دوروز همش تو فکر بارداری ام تازه خوابم دیدم که بی بی چکم ...

انشاالله ولی منکه میگم خیلی زود تست زدیم اکه تا اخر هفته انشاالله پری نشیم جفتمون معلومه که نی نی داریم اخه منم عین تو پریام منظمه

خدایا شکرت
انشاالله ولی منکه میگم خیلی زود تست زدیم اکه تا اخر هفته انشاالله پری نشیم جفتمون معلومه که نی نی دا ...

من به زور قرص پریودم منظمه من تنبلی دارم مدروکسی پروژسترون و متفورمین میخورم...با مدروکسی منظمم از این ماهم باید لتروزول و دوفاستون میخوردم که هنوز پریود نشدم.وای خدا ینی میشه باردار باشیم؟!

من به زور قرص پریودم منظمه من تنبلی دارم مدروکسی پروژسترون و متفورمین میخورم...با مدروکسی منظمم از ا ...

اره عزیزم خب مگه باردازی چیه تو یکی از همین رابطه هاس که نی نی درس میشه دقیقن وقتی که اصلن فکرشو نمیکنی اتفاق میفته من ماهای قبل جلوگیری نداشتم باخودم میگفتم حتمن باردارم ولی نبودم اینماه کلن یه بار بدون جلوگیری بود الاتم  با امروز 3روزه عقب افتاده میگم شاید همون یه بار گرفته خدارو چه دیدی عزیزم میبینی تنبلی تخمدان رفع شده باردار شدی 

خدایا شکرت
اره عزیزم خب مگه باردازی چیه تو یکی از همین رابطه هاس که نی نی درس میشه دقیقن وقتی که اصلن فکرشو نمی ...

واااااای منم دقیییییقا عین شمام این ماه فقط یه بار رابطه داشتم...اصلنم فک نمیکردم تاخیر بیفته کلا به فراموشی سپرده بودم بارداری رو ینی دکترم ازم خواست فکرمو مشغولش نکنم...ان شاالله همین هفته جفتمون میایم عکس بی بی چک مثبت میزاریم  

واااااای منم دقیییییقا عین شمام این ماه فقط یه بار رابطه داشتم...اصلنم فک نمیکردم تاخیر بیفته کلا به ...

انشاالله عزیزم الانم اصلن فکر نکنیم بهش عین روزای قبل من واقعن اینماه منتظر پریودی بودم که شکرخدا نیومده

خدایا شکرت
انشاالله عزیزم الانم اصلن فکر نکنیم بهش عین روزای قبل من واقعن اینماه منتظر پریودی بودم که شکرخدا نی ...

سعی میکنم فکر نکنم ولی سخته همش فکرم‌میره سمتش