2777
2789
الهی.. دختر من هفته دوم میره کلا حس خاصی نداره😂

چرا هفته دوم؟؟؟ 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
الهی.. دختر من هفته دوم میره کلا حس خاصی نداره😂

هفته دوم دیر نیس.

دیروز مدیر پیش دبستانی کل خط ونشون کشید برامون اینجا خونه خاله نیس بچه الکی نیاد ومریض هم شد گواهی پزشک میارین😐😐

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه خوب پس درسو ادامه دادی ؟نینی هم داری؟

اره ديپلم گرفتم ولي درگير كاراي عروسيم شدم نتوستم واس كنكور بخونم راستش ته دلم علاقه اي ب دانشگاه رفتن نداشتم  اما دوستام رفتن تا دانشگاه تا فوق ديپلم خوندن بعد انصراف دادن خيلي از جو و رفتاراي استادا ناراحت بودن و همينطور شهريه هاي سرسام اور الان همشون شاغلن.. نه گلم ني ني ندارم هنوز تو خودم امادگي رو نميبينم 🙂 انشالله سال ديگه ميخام اقدام كني فعلا دارم براي مدرك مربيگري ايروبيك ميگيرم 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
درشته نمیدونم چرا اینجا انقد زود به بلوغ میرسن دخترا من خیلی زود عادت ماهانه شدم و یهو قدم بلند شد&n ...

خب میگم شهرماهم زود به بلوغ میرسن درشتن ولی بازم خبری از ازدواج زیره۱۷نیس انچنان. خیلییی‌کم

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
مامانش مریضه ساعت و اینا نمیدونه پادسالم هر روز ۶ میومد هرچی میگفتم زوده‌ باور نمیکرد ظهر میومد میگف ...

اخی طفلی  

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
خب منم جنوبم. دخترا از ۹سالگی پری میشن اکثرا. ولی سن ازدواج توفارس ها بالا رفته. عرب ها کمی کمتر ولی ...

ما هم تو روستاهاي دور افتاده ١٢ داريم 

ولي شهر و اينا الان ديگه تو دوره دبيرستان عروس ميكنن 

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند
یا خدا ۱۲ سال .داماد چند سالشه اونوقت ؟

همکلاس داداشم عرب بود۱۷سالگی زنش دادن .۱۲ساله بود. ولی میگم،،خیلییی کمه این موارد توشهرمون. کم شده

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
نمیدونم ولی کلاس ماهم دو سه نفر متاهل بودن سال اخر هنرستان  ولی عین خودمون بودن چیزی از نامزدی ...

امیدوارم همه جا بشه این مساله رو به خوبی مدیریت کرد

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
خب میگم شهرماهم زود به بلوغ میرسن درشتن ولی بازم خبری از ازدواج زیره۱۷نیس انچنان. خیلییی‌کم

خب دیگ به قول دوستمون کقتی یه 12 یا 13 ساله ازدواج میکنه میاد توی یه مدرسه تب ازدواج تو بقیه به وجود میاد و یواش یواش خاستگارا شروع میشن حتی گاهی تو مدرسه ما حانومایی میومدن شماره دانش اموزا رو میگرفتن واس خاستگاری از طرف 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

رعایت دیگه چیه  مگه جلوی کنجکاوی بچه های دیگه رو میشه گرفت؟اصلا مگه میشه مخفی کرد کسی که ...

اگه چهررو تغییر ندن بله میشه

بهد هم دبیرستان ک خوابگاهی نیستن ک جای گازو...دیده بشه کسی ک بخاد درس بخونه میتونه...

الانم ک دخترا ظاهرشون از خانم ها بدتر شده

بعدهم ی جوری میگین انگاردبیرستانیا چشم و گوش بستن  

گویند ک سرانجام ندارید شما                                              ماییم ک بی هیچ سرانجام خوشیم   

ببین وقتی تو شهری دختری رو از کلاس ششم شوهر بدن بقیه پدر مادر ها فک میکنن لابد دختر منو که چن سال بزرگتره نمیگیرن رو دستم موند در نتیجه با توجه ب همون شرایط شهری زود شوهر میدن ...تازه اینجوری براشون عادی میشه ..اگه شوهر ندن غیر عادیه

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)