2777
2789

پسر من پیش دبستانیه انقد ذوق داره از ساعت۶ خود به خود بیدار شده

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
واقعا چند ؟؟

من داشتم ميرفتم دوم دبيرستان تو تابستون عقد كردم 

سه سال تو عقد بودم 

سه سال هم هس خونه خودمم الان 🙂🙂

خاطرات ادم شاید مثل موادسوختنی باشد، میسوزند تا زنده باشند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا؟؟؟جالبه. دورو وره من و توشهر ما سن ازدواج کشیده بالا

اره منم واقعا درک نمیکنم در حالی که اکثر مناطق ایران دارن دیر ازدواج میکنن خراسان رضوی متاهلا از کلاس شیشم شروع میشن

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

تو مدرسه هنرستان فنی چون شبانه نداره کاری ندارن ب متاهل ها..ولی دبیرستانیا ازدواج کردن نباید ابرو و ...

رعایت دیگه چیه 

مگه جلوی کنجکاوی بچه های دیگه رو میشه گرفت؟اصلا مگه میشه مخفی کرد

کسی که متاهل میشه خود به خود تب ازدواج توی کلاس به وجود میاد درست نیست به نظر من هم کلاسی بودن این دو گروه

نمیشه کنترل کرد 

ما دانشجو بودیم توی خوابگاه دختره کبودی هایی که دوست پسرش با گاز روی رونش میذاشت رو با افتخار نشون میداد دیگه دبیرستان که بچه ها کوچکترن کنجکاو ترن تقاضا برای دونستن هم بیشتره

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اره منم واقعا درک نمیکنم در حالی که اکثر مناطق ایران دارن دیر ازدواج میکنن خراسان رضوی متاهلا از کلا ...

از اول راهنمایی؟؟جثه شون ریزه یا درشت؟ووی استرس گرفتم خخخخ😁

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
از اول راهنمایی؟؟جثه شون ریزه یا درشت؟ووی استرس گرفتم خخخخ😁

درشته نمیدونم چرا اینجا انقد زود به بلوغ میرسن دخترا من خیلی زود عادت ماهانه شدم و یهو قدم بلند شد 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

من زمانی که تو عقد بودم پدرم اومدن تعهد دادن داخل همون مدرسم کنار مجروا درس میخوندم ولی شنیدم که یه ...

چه خوب بوده شرایطشون

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
رعایت دیگه چیه  مگه جلوی کنجکاوی بچه های دیگه رو میشه گرفت؟اصلا مگه میشه مخفی کرد کسی که ...

نمیدونم ولی کلاس ماهم دو سه نفر متاهل بودن سال اخر هنرستان  ولی عین خودمون بودن چیزی از نامزدی و ایناشونم برا ما تعریف نمیکردن ..اخه  مدیرمون ازشون تعهد گرفته بود 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
خراسان رضوي بنا ب شرايط اب و هوايي و ژنتيك اكثر دخترا زود ب بلوغ ميرسن واس همين ازدواج تو سن پايين ب ...

خب منم جنوبم. دخترا از ۹سالگی پری میشن اکثرا. ولی سن ازدواج توفارس ها بالا رفته. عرب ها کمی کمتر ولی بازم ۱۲ساله رو کم پیش میاد شوهر بدن

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀