کسی اینجا خودش از روز اول مدرسش خاطره داره؟ بگین براهمه یاد اوری شه
من کلاس اول که روز جشن شکوفه ها رفتم یادمه از تلویزیون شبکه تهران اومدن فیلم اینا گرفتن ازمون و ما دیگه ندیدیم فیلمو تی وی نشون بده تاااا وقتی که من رفتم دبیرستان یه روز دیدم بالاخره نشون دادن منم بودم توش
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
برادرم 18 سالشه میخوان براش زن بگیرن😐 ولی بابام وضع مالیش خوبه ساپورتشون میکنه
چه جالب..من یه دایی دارم حدود 42 هنو با هزار اصرار راضی نمیشه زن بگیره
اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
چه جالب..من یه دایی دارم حدود 42 هنو با هزار اصرار راضی نمیشه زن بگیره
اره منم عموم 40 سالشه هنوز ازدواج نکرد البته 15 ساله پیش جدا شده
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
اره منم عموم 40 سالشه هنوز ازدواج نکرد البته 15 ساله پیش جدا شده
ن داییم مجرده..انقد کلاس میذاره و نه میگه که ادم شک میکنه نکنه زن مخفی داره
ن داییم مجرده..انقد کلاس میذاره و نه میگه که ادم شک میکنه نکنه زن مخفی داره
شاید😂😂😂😂
اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو جمادی الاول خاص جذاب 😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
نزدیک ما هم یه مدرسه س الان داره صدای از جلو نظام میاد
والا من هم خراسان رضویم اما خبری از ازدواج زودهنگام اینجا نیست مگر در خرده فرهنگها و شهرستان ها که فرهنگ ضعیف تری دارن که انشاالله اونم دارن روش کار میکنن کم کم بتونن ارتقاش بدن تا دست از کودک ازاری بردارن خداروشکر الان قانون تصویب شده که زیر ۱۳ سال تمام ازدواج کردن دختر جرمه و عقد باطله ان شاالله حداقل تا سال بعد به ۱۵ سال میرسوننش
هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!
اگه چهررو تغییر ندن بله میشه بهد هم دبیرستان ک خوابگاهی نیستن ک جای گازو...دیده بشه کسی ک بخاد درس ...
واقعا توضیح این امر بدیهی خارج از حوصله و توانمه کسی که نخواد متوجه مغزِ کلام بشه، نمیشه
هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است