2777
2789
من دوستم ازدواج کرد با یه پسر 17 ساله کم ترینشون دیگ 17 یا 18 سالشونه

بعد پشتوانه مالی دارن؟ یا شغل داماد؟ هزینه زندگی..درس خوندن همزمان(اگه بخوان ادامه بدن تا دانشگاه مثلا)این مسایلو چ میکنن  

عزیزم چون برام سواله میپرسم 

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
نمیدونم اونجا گفتن هفته ۲ شروع میشه

😁😁😁وا چه راحتن

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این یه قانون دیگ شده تو خراسان رصوی زود ازدواج میکنن اکثرا از دوازده دیگ متاهلن ولی متاسفانه توی نینی سایت میگن دختره خراب بوده زود شوهرش دادن ولی درصورتی دختره انقد با حجاب بوده که کلافه شدن از دست خاستگاراش و خودشم راضی بوده اینم بگم همه شون موفق به ادامه زندگی نمیشن چون عقل هاشون یه جور نیس بعضیاشون همون عقد جدا میشن

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

بهتر من علاقه ای ندارم زود وارد بشه میگم بزار کیف کنه فعلا

😁😁😁چه کیفی از ذوق میوفته خب 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
بعد پشتوانه مالی دارن؟ یا شغل داماد؟ هزینه زندگی..درس خوندن همزمان(اگه بخوان ادامه بدن تا دانشگاه مث ...

پسره کار میکنه فعلا تو عقدن حرج مدرسه دختر رو پدر میده خرج زندگی پسره رو هم خود پسره میده هم درسشو میخونه پدرشم گفته که کالهای داماد و خونش با من 

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

هفته دوم دیر نیس. دیروز مدیر پیش دبستانی کل خط ونشون کشید برامون اینجا خونه خاله نیس بچه الکی ...

من تو مدرسه نزاشتم 

یک جا کلاس زبان میره اونجا یک ساعت و نیم معادل پیش دبستانی دارن ۹۰۰ دادم گفتن هفته دوم بیاد روپوش هم نداره ولی یک عالمه کتاب دارن ۸ یا ۹ تا🤔

حالا سال دیگه بره اول ذوقش و اون موقع کنه😁

اهان تازه فهمیدم چی شد😉

میرفتم دوم دبیرستان 

منم ول کردم 😐😐😐

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
بعد پشتوانه مالی دارن؟ یا شغل داماد؟ هزینه زندگی..درس خوندن همزمان(اگه بخوان ادامه بدن تا دانشگاه مث ...

برادرم 18 سالشه میخوان براش زن بگیرن😐 ولی بابام وضع مالیش خوبه ساپورتشون میکنه

اگه گل بودم حالا شبو روز خارم بدون تو بدون تو    جمادی الاول خاص جذاب    😎طُ” ♥️ قَشَنگ تَرین تیترِ زِندِگےِ مَنی ♥️میگن اگه دیدی خدا همه ی در و پنجره هارو بسته گلایه نکن شاید اون بیرون باد و طوفان سختی باشه.و خدا هیچوقت بد بنده هاشو نمیخواد .پس امیدت به خدا باشه❤پسرم❤نا رفیقا از زندگیم حذف میشن 💜💯☝️My Love Is💞 Mehri💞
یعنی به خاطر یه روز یه سال عقب افتادین 😐😐😐

نه نیمه اول رفتم با پارتی بازی

تولید کننده انواع میوه خشک و لواشک خالص عسل و زعفران با کیفیت صادراتی ارسال به همه شهرها و خارج از کشور😍کانال تلگرام 👈 https://t.me/khanemivekhoshk  پیج اینستاگرام 09157112469👇 https://instagram.com/Khanemivekhoshk