😕😕ژن برتررر تويي عزززيززم بقيه ادات و در ميارن😕😕😕من اگه نداشتم اينجا نبودم 😕😕😕
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
عزیزم فقط مواظب باش صمیمی نشی وگرنه بد نیستن.. من از همه (خواهرشوهر مادرشوهر بچه های برادرشوهر و خواهرشوهر..) بدی دیدم به جز از جاریام... البته حسودی میکنن ولی تا حالا اذیتم نکردن
من دو تا دارم متنفرم ازشون بخصوص وسطیه فوق العاده دوبه هم زن و خبرچین و خودشیرینه فقط می خاد خودش محبوب باشه ...امیدوارم خدا جوابشونو به حق این روزا بده ...
😂😂😂😂نههه گناه دارههه ب راه راست هدايت شه كافيه😂😂ولي زن نامزد قبليم الهييي كوفتش بشه تعاليمي ك من دادم و اون قراره در اينده استفاده كنه😕😕😕🤧🤧🤧🤧
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت