2777
2789
عنوان

جهیزیه

176 بازدید | 19 پست

سلام دوستان.مراسم عقد کلا ب پای خانواده دختر هست یا پسر؟هدیه هایی ک جم میشه مثل سکه و پول و... کلا برای خانواده دختره؟

تعداد رای : 0
نظرسنجی
.
0
0%
.
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من 4ماه پیش عقد کردم ما شمالی هستیم رسم خودمون رو میگم خرج عقد کامل به پای دختره ولی لباس عروس و ارایشگاه و اتلیه با داماده لباس رو توی بله برون میارن یا پارچه است یا پیراهن که با خود عروس میرن میخرن.بقیه مراسم یعنی میوه شیرینی شام پای عروسه.پول هم مال عروسه.که یه عده از خانواده ها برای خرید جهیزیه استفاده میکنن یه عده هم به عروس میدن که مامانم داد به خودم 

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
ببخشید مایسا .من تازه اومدم تو نی نی سایت زیاد وارد نیستم

چرا عنوانتون جهیزیه است؟

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست

مراسم ما تو تالار بود و  فقط ورودی تالار رو نصف ما دادیم نصف نامزدم.میوه و شیرینی رو نامزدم داد و شام رو ما دادیم.و سکه هارو دادم ب نامزدم همشو فروخت و هر چقدر پول جم شد برام طلا خرید.حالا مادرم میگه هدیه هایی ک سر سفره عقد جم شد برای خودمون بود چون ما رفتیم تو مراسما هدیه دادیم ک اوناام پس دادن ولی من گفتم اشکال نداره بدم ب خودتون هر کاری خواستید بکنید 

اين كجاش به جهيزيه ربط داشت ؟ 

اين مسائل توي هر شهر و خانواده متفاوتن .بايد با خودشون به توافق برسيد ولي معمولا توي تهران جشن يا شام عقد به عهده خانواده عروس هست .درمورد كادوها ام كه واقعا خيلي زشته يكي از طرفين كادو هارو برداره واسه ي خودش ! كادوي عروسي سهم عروس و داماد و كمك خرج اوليه براي شروع زندگي هست 

كلا بهتره خيلي وارد مسائل ريز مالي نشيد از اول .احترام هاي بينتون ورداشته ميشه و ممكنه خسيس و مادي تلقي بشيد

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز