من موافق نیستم. تعادل داشته باشید تو مصرف گوشت و سبزیجات.
تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو میلرزوند؟.. تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟.... تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!.... تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟..... چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟ منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه میبرم......به 💕 تو💕 پناه میبرم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
عزیز دلم طبیعت انسان اینه که گوشت خوار باشه چرخه زندگی اینه به چیزی فکر نکن و غذاتو با آرامش بخور یعنی فکر کن که اون چیزی که میخوری زنده نبوده خودتو با این افکار آزار نده ممکنه مریض بشی اینجوری
وا چه کاریه اشتباه نکن دختر بدنت به گوشت هم نیاز داره به سبیزیجات هم همینطور فردا نمیخوای باردار شی؟؟ ماکه همه چی خور بودیم تو بارداریم کلی کم آوردیم😐😐😐
❤دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗