من موافق نیستم. تعادل داشته باشید تو مصرف گوشت و سبزیجات.
تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو میلرزوند؟.. تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟.... تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!.... تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟..... چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟ منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه میبرم......به 💕 تو💕 پناه میبرم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیز دلم طبیعت انسان اینه که گوشت خوار باشه چرخه زندگی اینه به چیزی فکر نکن و غذاتو با آرامش بخور یعنی فکر کن که اون چیزی که میخوری زنده نبوده خودتو با این افکار آزار نده ممکنه مریض بشی اینجوری
وا چه کاریه اشتباه نکن دختر بدنت به گوشت هم نیاز داره به سبیزیجات هم همینطور فردا نمیخوای باردار شی؟؟ ماکه همه چی خور بودیم تو بارداریم کلی کم آوردیم😐😐😐
❤دختر فروردین عاشق پاییز...جنوبی وخونگرم❤الان دقیقا اونجاییم که فریدون مشیری میگه: رک بگویم از همه رنجیده ام😔 ازغریب و آشنا ترسیده ام ❌بی خیال سردی آغوشها🫂 من به آغوش خودم چسبیده ام🤰