2777
2789
عنوان

خودارایی برم یا دوره های میکاپ؟؟؟

701 بازدید | 6 پست

سلام دوستان یه سوال میخاستم بدونم دوره های خود ارایی چی یاد میدن ؟؟ چون چندسال پیش رفتم فقط سایه چشم بود و هیچی یاد نگرفتم از بس مزخرف بود..... 

متاسفانه چندسالی بخاطر افسردگی که داشتم ارایش نکردم و همه چی یادم رفته البته قبلنم زیاد بلد نبودم الان حتی تو خط چشم ساده موندم و حس میکنم تو ارایش کردن صفرم 

بنظر تون خود ارایی خوبه برم ؟؟؟  یا برم دوره میکاپ یاد بگیرم  بیشتر ارایش صورت برام مهمه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غزل جان این پیج ها رو دارم ولی متاسفانه من حتی خط چشم ساده بلد نیستم و برام سخته بیشتر بخاطر خط چشم ...

تمرین کنی یا میگیری دوستمون درست میگه پول کلاس نده به جاش لوازم خوب بخر و خودت تمرین کن کلاسم بری همش همین تمرینو گوشزد میکنن بهت

سلام گلم . منم کلاس خودارایی رفتم عالی واقعا . خیلی حسه خوبیه . اعتماد بنفسم بالاتر شده البته  الانم دارم میرم گریم عروس آموزش ببینم .  آموزشگاه آرایشگری مهستان خیلی بادقت آموزش میدن و با حوصله. جاهای زیادی رفتم برای تحقیق . اینحا عالیه .هم قیمتهاشون و هم اموزشهاشون اینم شمارشون ۰۲۱۸۸۰۷۵۶۸۲     ۰۹۳۳۱۴۹۴۹۵۹