2777
2789
عنوان

با این انگل چطور برخورد کنم؟

832 بازدید | 62 پست

یه آقایی تو دانشگاه هست که حالم ازش بهم میخوره، ادعای مذهبی بودن داره و مداح بودن ولی از هر کثیفی کثیف تره!، جلوی رو میاد حرف میزنه و کلی عزت و احترام و جوری خودشو نشون میده انگار خیلی محترمه و سرش تو کار خودشه و مثلا از غیبت بدش میاد ولی...... 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

ولی بخاطر یه کفش و شلوار به من می‌گفته تو جمع پسرا ج........ ه، ندیده و نشناخته و انقد وقیحه که علنا بعضی دخترای دیگه رو هم صدا میزده ببخشید مثلا ندا ج........ ه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اه از این کثافت ها تو هر دانشگاهی یکی دو تا هست.

خدا لعنتشون کنه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

حالا همین آدم خدا تقریبا دستش رو، رو کرده ولی هر بار یادش میفتم چطور راحت به یه دختر 18 ساله که ازش هیچ شناختی نداشته اینطور می‌گفته آتیش میگیرم! ظاهرش باید ببینید، قسم می‌خورید که این مودب ترین و با شخصیت ترین آدمه تو دانشکده

اه از این کثافت ها تو هر دانشگاهی یکی دو تا هست. خدا لعنتشون کنه.

انگیزم برای دانشگاه پرید 😕😕

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
ولی بخاطر یه کفش و شلوار به من می‌گفته تو جمع پسرا ج........ ه، ندیده و نشناخته و انقد وقیحه که علنا ...

اگه دانشجو ب حراست بگو خب

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست