2777
2789
عنوان

با این انگل چطور برخورد کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 62 پست
انگیزم برای دانشگاه پرید 😕😕

نه عزیزم.چرا انگیزه ات رو از دست بدی؟

این آدم ها همه جا هستن.

ما راه خودمون رو ادامه میدیم.بذار اونها حرص بخورن.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اه از این کثافت ها تو هر دانشگاهی یکی دو تا هست. خدا لعنتشون کنه.

خودش رفت عاشق یه دختره شد، عشق و عاشقی وحشتناک جوری که وزن کم کرده بود و شبا خواب نداشت بعد که دختره ردش کرد چند ماه بعد رفت با دوست صمیمی و جون جونی اون دختر که یه آدم هرزه کثافت مث خودشه، حالا از نظرش اون قدیسه است ما خراب و ج..... 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
نه عزیزم.چرا انگیزه ات رو از دست بدی؟ این آدم ها همه جا هستن. ما راه خودمون رو ادامه میدیم.بذار او ...

قبول شدم کنکورو 

تحمل این فاز آدما واقعا سخته 😕😂

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
اینجور آدما کم کم خودشونو تو جمع دوستاشون نشون میدن و دیگه هیشکی تحویلشون نمیگیره.اصصصلا محل نذار به ...

آره ولی متاسفانه خترا هنوز فک میکنن خیلی آدم خوبیه و آرزوشونه باهاشون ح بزنه

خودش رفت عاشق یه دختره شد، عشق و عاشقی وحشتناک جوری که وزن کم کرده بود و شبا خواب نداشت بعد که دختره ...

اصلا نباید به این آدم ها اهمیت بدی.

بذار هر چی میخواد بگه.با حرف اون ها چیزی از ارزش شما کم نمیشه.

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
قبول شدم کنکورو  تحمل این فاز آدما واقعا سخته 😕😂

تو دانشگاه انقدر ادما رنگ عوض میکنن که ترم اول با یکی رفیقی ترم اخر دشمنته

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
اصلا نباید به این آدم ها اهمیت بدی. بذار هر چی میخواد بگه.با حرف اون ها چیزی از ارزش شما کم نمیشه.

رفتارهای زننده ای داره، دوس دارم بهش بفهمونم که میدونم پشت این ظاهر موجه چه گندابیه ولی نمیدونم چجوری