2777
2789
عنوان

بیان ببینین این بی بی چک مثبت یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 102 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مبارک باشه عزیزم، حستو درک میکنم خیلی شيرينه، دقیقا پارسال بعداظهر عاشورا بی بی گذاشتم مثبت بود شوهر ...

اره بخدا امروز وقتی اومد دید دارم گریه میکنم اون میگف چی شده کسی طوریش شده ک تست و نشونش دادم نمیدونی از خوشحالی چیکار که نمیکرد خدایا شکرت 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ

سلام خانوما.من سیکل قائدگیم ۲۶ روزه هستش و این ماه ۱۴ سیکل قائدگیم تخمک گذاری داشتم ولی مصادف شد با قمر در عقرب نشد اقدام کنیم.ولی دو روز قبلش اقدام کرده بودیم که میشد ۱۲ سیکل،بعد منو همسرم این ماه چندین روز قبل از اقدام چیزای خوراکی بسیار تاثیر گذار روی بارداری مصرف کردیم...الان ۶روزه که زیر دلم خیلی تیر میکشه به حدی که تخمدان هام هم چپ و هم راست و بیشتر چپم خیلی تحت فشاره.کمردرد زیادی دارم،ترشحات سفید بی بو،تکرر ادرار و ببخشیدا وقتی دستشویی میرم ادرارم خیلی زیاده،نفخ و ورم معده،خواب آلودگی،درد و سنگینی سینه ی وحشتناک وهرلحظه انگار که میخوام پری بشم.... آیا با این علائم احتمال بارداری هستش...؟؟؟؟ در ضمن از شب اقدام ۱۱روز میگذره و ۶روز دیگه پری میشم... منتظرم روز پری بگذره چند  روز بعدش برم آزمایش بدم...لطفا راهنمایی کنین...؟؟؟؟

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹

مبارکت باشه عزیزم

اینم بی بی چک منه 

الان 6هفتمه هنوز برا سونو قلب نرفتم هیچ علایمی هم ندارم میترسم قلبش تشکیل نشده باشه دعا کنید برام

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...
سلام خانوما.من سیکل قائدگیم ۲۶ روزه هستش و این ماه ۱۴ سیکل قائدگیم تخمک گذاری داشتم ولی مصادف شد با ...

یه چک بزن ببین چیزی نشونن میده

خدایا شکرت که جوابمو دادی ایشالا همه به خواسته هاشون برسن