2777
2789
عنوان

بیان ببینین این بی بی چک مثبت یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 102 پست
الهی عزیزم... انشالله شماهم باردار بشی... حتما... چی مصرف کردی..؟

جوشونده های تلخ ک پودر چند گیاه بود رازیانه گزنه پنیرک سیاه دانه و عسل 

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جوشونده های تلخ ک پودر چند گیاه بود رازیانه گزنه پنیرک سیاه دانه و عسل 

اهان من این ماه توی یه جوشنده نشستم که رحم رو واسه بارداری آماده میکنه و همین طور یه دارو مصرف کرم به اشم جرجیر این هردو توی طب اسلامی هستش

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹
اهان من این ماه توی یه جوشنده نشستم که رحم رو واسه بارداری آماده میکنه و همین طور یه دارو مصرف کرم ب ...

انشاءالله خیر عزیزم واس منم دعا کن گلم 

دلم ی اتفاق خوب میخاد از جنس معجزه های خالق بی همتا، همان معجزه ای منتظرش هستم😔

[QUOTE=69561680]من ۶ روز مونده به پریودیم بنظرتون منم استفاده کنم؟چه مارکی بخرم؟؟[/QUOTEعزیزم منم میخواستم زود متوجه بشم ب داروخونه گفتم بهم ی مارک خارجی داد ک قیمتشم ۶ تومن بود واقعا از یه هفته قبل مثبت نشون داد ک دوتا خطش پررنگ بود بعد من از این ایرانیام گزاشتم ک خط دوم ب زور ی هاله نشون میداد 

اگه خیلی عجله داری ک زود بفهمی برو بگیر بزار ضرر ک نداره بی بی چک اگه بعد دوساعتم مثبت بشه درسته 

واقعا...؟نمیدونم... دارین وسوسم میکنین.؟؟۵روز دیگه پری میشم.به نظرتون بی بی بزارم امروز یا زوده..؟

حتی اگه منفیم باشه الان نشون نده بازم امید هستش که بعد از پری نشون بده ولی من میگم حامله ای چون خودم دقیقااااااا اینجوری بودم بنظر من بزار عزیزم ضرری که نداره

پنج روز دیگه پری میشم نه سینه درد دارم نه اصلا هیچ ترشحی فقط استرس و دلشوره و درد تخمدان مخص ...

منم علایم هیچی نداشتم جزدل درد مثل وقت پریودی 

أَمَّنْ یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذا دَعاهُ وَ یَكْشِفُ السُّوءَ
اهان من این ماه توی یه جوشنده نشستم که رحم رو واسه بارداری آماده میکنه و همین طور یه دارو مصرف کرم ب ...

ان شالله که هستی عزیزم 

اره عزیزم مثبته مبارکت باشه‌.مارک بی بی چکت چیه 

مدل خودکاری بگین میدن دقیقتر نشون میده نوشت روش کیترین یا سیترین همچین چیزی یادم نیس