2777
2789
عنوان

بیان ببینین این بی بی چک مثبت یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1203 بازدید | 102 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام خانوما.من سیکل قائدگیم ۲۶ روزه هستش و این ماه ۱۴ سیکل قائدگیم تخمک گذاری داشتم ولی مصادف شد با ...

عزیزم این حالتات خیلی شبیه بارداری انشاالله ک نی نی داری بی بی چک بزاری از نوع خارجیش نشون میده الان 

عزیزم این حالتات خیلی شبیه بارداری انشاالله ک نی نی داری بی بی چک بزاری از نوع خارجیش نشون میده الان ...

نمیدونم والا...! من خیلی زیاد ترشح سفید دارم به قدری که از خواب صبح بلند میشم ببینم پری شدم یا نه.... سینه درد خیلی خیلی دردناک... تکرر ادرار

میشه برای مامان شدنم یدونه صلوات مهمونم کنین🙏🌹
وای خدا حاجتمو تو این روزا داد

مبارکه عزیزم ان شالله به سلامت بیادتوجمعتون 

خداهم نظری به حال دل مابکنه

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞
نمیدونم والا...! من خیلی زیاد ترشح سفید دارم به قدری که از خواب صبح بلند میشم ببینم پری شدم یا نه... ...

من یکی از اشناهامون دقیقا یک هفته قبل بارداریش سینه درد وحشتناکی داشت و واقعا اون ماهم حامله بود ،میگن اولین علایمتش حساس شدن سینه هاست