2777
2789
عنوان

سوال فني

281 بازدید | 39 پست

🤦🏽‍♀️

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
شه سوالی😊

اقا من نامزد داشتم الان ٥ ماهو خوردي هست كه رفته نميدونم بايد چيكار كنم ديوونه شدم😔

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی خب برو پیش مشاور منظورت از رفته این نامزدی بهم زده یانمیدونی اصن کجاس عزیزم

نه اومد گفت تموم بعد جالب اينجاست هنوز منو چك ميكنه و امارمو داره😑

خب خوبه الاناشناختیش چه ادمیه نه اینک بعدعقد وعروسی ول کنه بره خانوادت چی میگن

هيچي بعد جالب تر اينجاست هنوز دوسم داره و منتظره من برگردم سمتش😑

چند سالته؟ چند سالشه؟ دلیل رفتنش چی بود؟

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
مگ چندسالشه 

٢٩ 

چند سالته؟ چند سالشه؟ دلیل رفتنش چی بود؟

١٩ سالمه ٢٩ سالشه والا من خودم هنوز نميدونم چرا رفته ولي چند نفر بهم يه چيزايي گفتن ذهنم درگيره

خب اگه هنوز دوست داره، واسه چی رفت؟

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          
سنت هم خیلی کمه روده واسه ازدواج

هوم😔