2777
2789
عنوان

سوال فني

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 39 پست
خب اگه هنوز دوست داره، واسه چی رفت؟

خب من تو همين موندم 

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

حالا اول ی توضیح بده، بعدم سوالتو بپرس

میشه دعا کنید واسه مامان بابا شدن منو عشقم   مامانی بارها خوابتو دیدم، نکنه قهری که تو بیداری نمیای پیشم😢  ۷ سال انتظار بس نیست؟ مامان جان این انتظار پیرم کرد، حتی یواش یواش داره عشق بابایی رو نسبت به من میگیره، مامانی تو که دلت پاکه دعا کن، تو از خدا بخواه که زودتر بیای بغلم          

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هيچي بعد جالب تر اينجاست هنوز دوسم داره و منتظره من برگردم سمتش😑

چه چیزا اون جلو خانوادت کوچیکت کرده نامزدی بی دلیل بهم زده بعدخیال داره توبری منتشوبکشی😦من بودم که اگ اون بازم میومد هیشوقت فکرشم نمیکردم کسی که ولت کرد ارزش نداره گلم

نامزدت بود؟یعنی خواستگاری اومده بود؟ یا فقط دوست بودین؟

نه خواستگاري اومده بود داداشش و خودش هم اول رفتن پيش بابام

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
چه چیزا اون جلو خانوادت کوچیکت کرده نامزدی بی دلیل بهم زده بعدخیال داره توبری منتشوبکشی😦من بودم که ...

خب همين دقيقا اخه اصلا معلوم نيس چشه🤔

اااا تو اون تاپیک گفتی 19🤔

نامزدشو میگه 29

خودش 19

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
حالا اول ی توضیح بده، بعدم سوالتو بپرس

خب راستش اين انقد منو دوس داشت كه من محل كارم ٣٠ كيلومتر بيرون شيرازه خيلي وقتا با اينكه كار داشت منو ميبرد و مياورد حتي يه روز باروني بود تب و لرز داشت زنگ زدم گفتم سرويس نيس من با تاكسي تلفني ميام گفت نه خودم ميام يا مثلا شبا به هر بهونه الكي ميومد دنبال من منو ميبرد پياده روي گفت راه برو ميخوام نگاه كنم يا يه بار منو دزديدن زنگ زدن بهش حركات و رفتارشو ديدم كه دهن اونارو سرويس كرد خودشو هم بخاطر من تيكه تيكه كرد يا شبا حتي اگه همه جا هم تعطيل بود ولي من يه چيزي ميخواستم از زير سنگ پيدا ميكرد

از قبل باهاش دوستی نداشتی؟

چرا دو هفته

خب راستش اين انقد منو دوس داشت كه من محل كارم ٣٠ كيلومتر بيرون شيرازه خيلي وقتا با اينكه كار داشت من ...

خب این رفتاراش نشون میداده دوست داشته.

خواستگاری هم که اومده.حالا دلیل بهم زدنش چی بود؟؟؟؟