2777
2789
عنوان

سوال فني

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 39 پست

تا گذشت و خونش هم روبرو ما بود  داداش كوچيكشم با خودش زندگي ميكرد تا يه روز يه اتفاقي افتاد داداش كوچيكه خيلي اذيت ميكرد و اومده بود يه حرفي زده بود اين از خونه پرتش كرد بيرون ز زد به من كه گفتم از خونه بره منم گفتم نزار بره اين دردسر ميشه گفت نه و بايد بره

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽
کی تورو دزدید؟؟؟؟؟

يه بنده خدايي از گذشته من

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب؟؟؟

هيچي فرداش نميدونم داداشه چي تو خونه گفته بود راجع بع من و اون كه با باباش بحث شد و اينم شركتشو با باباش يكي كرده بود باباش هر چي پول ميومد تو حساب مشترك برميداشت و نميدونم باباهه چي گفته بود كه باباشو بلاك كرد

یعنی دوست پسر سابقت تورو دزدید؟

نه حالا بعد ميگم 

بعد فهميدم كه كوچيكه رفته گفته اين خونش پيش اوهه ديگه نيازي به من نداره سر من بوده بحث اينم باباشو بلاك كرده ما راضي كرديم اينو كه بابا انبلاك كن و درست شدن با هم

خب این ربطی نداره بخواد باتو کات کنه.مشکلش توی خانواده ی خودش بود.

اره ادامه داره جريان اون كوچيكه هم كه ديده حرفش خريدار نداره ميره پيش مامانه حالا من نميدونم چي گفته ولي من خودم يه مقداري به نامزدم فشار اوردم و خودشم مشكل داشت يعني گير دادم كجا ميري كجا مياي و اينا اونم مشكل كاري داشت كات شد 

خب این ربطی نداره بخواد باتو کات کنه.مشکلش توی خانواده ی خودش بود.

فليكا دعوت به دوستيو اوكي كن تا بهت بگم يه چيزيو

اره ادامه داره جريان اون كوچيكه هم كه ديده حرفش خريدار نداره ميره پيش مامانه حالا من نميدونم چي گفته ...

عزیزم بیخیال یه همچین پسری شو که بخاطر چندتا حرف نامزدی رو کات کرده.

حالا هم پررو پررو انتظار داره تو بری سمتش