2777
2789
عنوان

دوست عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 2463 بازدید | 82 پست
مامانم همیشه میگه بعد ازدواج دوست و رفیق بازی رو بزار کنار!همین دوست بازیا خونه آدمو خراب میکنه! به ...

اتفاقا کاملا موافقم با حرف خودتونو مادرتون ، اینم از یه شهر دیگه اومده بود و یه جوری تو عمل انجام شده قرار گرفتم ، وگرنه ایمجا غریبیم و با کسی رفت و آمد نداریم

دعا کنید حاجت روا شم ، برای حاجت رواییم دوست داشتید صلوات بفرستید ، ممنونم🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه چند روزه کلا اعصابو روانم درد می کنه ، شوهرم و خواهرم و برادرمم ازش طرفداری که مهمون بوده باید ...

بیا !میگم ک مردا وقتی صحبت زنشونو و یه زنه دیگه باشه،حقو میدن به زنه دیگه😭😭😭

یا حداقل من ک غیر ازین ندیدم😏

چیگفت تحفه🤣

کلا بلاکش کردم از همه جا ، این زندگیا و خرج و مخارج و شوهر بداخلاق دیگه اعصاب برام نزاشته که بخوام بشینم جواب امثال اینو بدم ، اینا مجردن ، درگیر خرج و مخارج نیستن، یکی از صبح تا شب رو مخشون نیس 

بیا !میگم ک مردا وقتی صحبت زنشونو و یه زنه دیگه باشه،حقو میدن به زنه دیگه😭😭😭 یا حداقل من ک غیر ا ...

او شوهر من که کلا با همه چی مخالفه همین که این ازش تعریف کرد شیفته اش شد ، تا میومد خونه می گفت دوستت کجاست، شام و نهار خورده ، صداش بزن میوه بخوره ، میوه ای که با پول قرضی خریدم ءآقا دست و پاش می لرزید که نکنه دختره میوه نخورده بخوابه ، اونوقت من و بچه ام ماه به ماه میوه نخوریم به روی مبارک نمیاره ،مردا خیلی بی شرف و عوضین ، منم غیر بی شرفی ازشون ندیدم

او شوهر من که کلا با همه چی مخالفه همین که این ازش تعریف کرد شیفته اش شد ، تا میومد خوبه می گفت دوست ...

پس تو رو خدا ریسک نکن!به خاطر بچه نازتم شده حواستو جمع کن!دوستاتو نیاااااار خونه گلم😘😘😘😘

پس تو رو خدا ریسک نکن!به خاطر بچه نازتم شده حواستو جمع کن!دوستاتو نیاااااار خونه گلم😘😘😘😘

والا اصلا دوستی ندارم ، این بار اولم با پررویی اومد ، من خرم گفتم دختر ساده ایه یه سال بعد چند روز رفتم خونه شون و اینجور شد که اینم اومد اونم سرزده و یهویی، اصلا فک نمی کردم انقد گستاخ و پررو باشه ، با پدر و مادر پیرش زندگی می کنه ،مامانش زنگ زده به من تو رو خدا مواظبش باشی یعنی نره پسربازی ، انقد دلم برا پیرزن سوخت، چی بهش می گفتم ؟! می گفتم دخترت هرروز با پسره بیرونه و پسره یه زار خرج نمی کنه و کلی پول و هدیه برا پسره می خره؟ 

ویه چیز دیگه عزیزم.حالا ک شوهرت از تعریف کردن خوشش میاد!بزار یه مدت ک ازین ماجرا گذشت یکم سیاست ب خرج بده از زبونت استفاده کن و از شوهرت برا چیزای مختلف تعریف کن،شاید نرم شد و خوش اخلاق شد.بالاخره هر مردی قلق خاص خودشو داره عزیزم😊

از قدیم گفتن نترس از اونکه های و هو دارد

بترس از آن که سر به تو دارد

واقعا عین حقیقته

ویه چیز دیگه عزیزم.حالا ک شوهرت از تعریف کردن خوشش میاد!بزار یه مدت ک ازین ماجرا گذشت یکم سیاست ب خر ...

من همیشه با خوش زبونی و عزیزم با شوهرم حرف می زنم تو زندگیم براش کم نزاشتم ، اما خیلی خوشش از جلب توجه و تعریف زنای مردم میاد ، اینو قبلا هم فهمیده بودم ، یعنی جلوی زنای مردم همش به بچه می رسه همش کار خونه می کنه و ...

ویه چیز دیگه عزیزم.حالا ک شوهرت از تعریف کردن خوشش میاد!بزار یه مدت ک ازین ماجرا گذشت یکم سیاست ب خر ...

یعنی جلوی مردم همیشه یه رفتارایی می کنه که همیشه همه به من می گن چه شوهر آرام و کاری و خوبی داری ولی نه با عقده ، این دختره عقده داشت و با من سر شوهرم دعوا می کرد

ای بابا!امان ازین مردا😭😭😭😭

مگه یکی خیلی باهاش باشه بفهمه چه اخلاق گندی داره و چقد عصبیه ، اصلا من و شوهرم همکار بودیم و منم گول ظاهرشو خوردم ، ولی ماه اول فهمیدم چقد عصبی و خسیسه و ... که متاسفانه همون‌وقتا بود مادرم فوت شد و نشد جدا بشم و بعدشم چند بار رفتم برا طلاق نمیومد و خلاصه آخرش نشستم سرجام و دستم به جایی نرسید

یعنی جلوی مردم همیشه یه رفتارایی می کنه که همیشه همه به من می گن چه شوهر آرام و کاری و خوبی داری ولی ...

اون بنده خدا مجرده کمبود داشته!زندگی تو رو دیده از حسادتش گفته این حرفارو!

ولش کن خودتو عشق😍😍😍