2777
2789

ازوقتی دوساله شد بشدت لجباز و یه دنده شد

همش درحال خرابکاری و نق زدنه😢

خلاصه به هیچ صراطی مستقیم نیس

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

قبلا خیلی اروم و مودب بود هرکسی رو می دید خیلی قشنگ‌می رفت دست میداد و سلام میکرد الان پیش کمتر کسی میره چه برسه بخواد سلام کنه بهش...

یکی چیزی بهش بگه می زنشون همه میگن چقد قبلا خوب بود الان بی ادب شده

منم خیلی ناراحت میشم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی یه چیزی رو بخواد هرطور شده باید بهش بدیم

اصلا حرف گوش نمیکنه و واقعا دیوونم‌میکنه من جدیدا روش داد میزنم حس میکنم همین داد زدن من عصبیترش کرده😢😢😢

بچه ها بنظرتون چه برخوردی باش داشته باشم و چیکاز کنم بهتر بشه

دلم میخواد همون دختر مودب گذشته بشه

وقتی یه چیزی رو بخواد هرطور شده باید بهش بدیم اصلا حرف گوش نمیکنه و واقعا دیوونم‌میکنه من جدیدا روش ...

من هروقت الکی بهونه ی چیزی روبگیره دربرابرخواستش مقاومت میکنم نهایتش دو روزسختیشه ولی بعدازسرش میفته

به کسی سپاردل را که دلت نگه بدارد
من دخترم سلام میده کسی روهم نمیزنه ولی باخودم خیلی لج میکنه

نه این جدیدا یکی بهش زور بگه میزنه...‌یا یکی اذیتش کنه همونجا میزنه تو صورت طرف🙈

پسر منم خیلی عالی بود الان چند وقته بشدت عصبی شده

اتفاقا الان راجع بهش با همسرم بحث میکردیم

همسرم میگه درست میشه اقتضای سنشه

منم میگم نکنه من باعث شدم با داد زدن سرش یا گاهی شلوارشو کثیف میکنه کنترلمو از دست میدم

خلاصه خیلی نگرانشم😭

میگم بذارمش بره مهد روزی دوساعت  که همش خونه نباشه و عصبی نشه

خدایا برای همه نعمت هایت یک دنیا متشکرم🌹🌹🌹
نه این جدیدا یکی بهش زور بگه میزنه...‌یا یکی اذیتش کنه همونجا میزنه تو صورت طرف🙈

میگن سن ۲ تا۳ سالگی سن لجبازیه بچه هاست!!!!!

اما عزیزم به نظرم دخترت داره ازخودش محافظت میکنه چرایکی بایدبهش زور بگه یا اذیتش کنه!!!!!