2777
2789
عنوان

کاربر نفس ۶۴۳

198 بازدید | 20 پست

@🌻نفس🌻۶۴۳

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

کاربر 🌻نفس🌻۶۴۳ لطفا بیا منم میخوام تو ختم شرکت کنم

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جانم

جانت سلامت

اسم منم بنویس لطفا

عزیزمی ۷ تا گروه پر شده گلم واسه همین تاپیکش قفل کردم ان شاءالله ختم های بعدی اگه عمری بودمنشنتون ...

نفس عزیز منم یادم رفت اعلام امادگی کنم برای ختم و جا موندم. لطفا توی ختمای بعدی منو هم منشن کن.

اجرت با امام حسین

عزیزمی ۷ تا گروه پر شده گلم واسه همین تاپیکش قفل کردم ان شاءالله ختم های بعدی اگه عمری بودمنشنتون ...

ای وای چه بد 😔

نمیشه خودم تنها بگم؟قبول نیس اینجوری؟

نفس عزیز منم یادم رفت اعلام امادگی کنم برای ختم و جا موندم. لطفا توی ختمای بعدی منو هم منشن کن. اجر ...

عزیزم♥️♥️♥️

من تقریبا واسه هر ختم کلی تاپیک میزنم که دوستایی که ندیدن متوجه بشن ختم جدید داریم

اما بازم همیشه هستن دوستایی که متوجه نشدن

تقریبا یک هفته ای هست ثبت نامش شروع شده بود

چشم عزیزم

حتما

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ای وای چه بد 😔 نمیشه خودم تنها بگم؟قبول نیس اینجوری؟

چرا عزیزم

تنهایی هم میشه

مثلا نذر کن که امام حسین من از عاشورا تا اربعین روزی این تعداد این ایه رو میخونم و ثوابش رو هدیه میکنم به شما به حق حضرت علی اصغر واسطه شو خدا بهم یه بچه سالم و صالح بده و  سال دیگه این موقع تو بغلم باشه 

نفس جون منم صداکنیا ازختم قبلی حاجتم روگرفتم باردارم

چشم عزیزم

خدا رو شکر کسایی به نیت بچه ثبت نام میکنن اکثرا حاجت میگیرن و باردار میشن

تو حدیث کسا که فردا روز اخرشه هم داشتیم 

الهی شکر

خدا حفظش کنه براتون ♥️♥️♥️♥️

چرا عزیزم تنهایی هم میشه مثلا نذر کن که امام حسین من از عاشورا تا اربعین روزی این تعداد این ایه رو ...

انشاالله خدا ازهمه قبول کنه،ازمنم قبول کنه

خدا از دهنت بشنوه عزیزم

حتما حتما انجام میدم

چشم عزیزم خدا رو شکر کسایی به نیت بچه ثبت نام میکنن اکثرا حاجت میگیرن و باردار میشن تو حدیث کسا که ...

ممنون عزیزم ان شاالله خداوند به حق همین شب به همه منتظرا یه نگاهی بکنه

چشم عزیزم خدا رو شکر کسایی به نیت بچه ثبت نام میکنن اکثرا حاجت میگیرن و باردار میشن تو حدیث کسا که ...

از فردا تا روزه اربعین؟دقیقا ۴۰روز باید باشه؟