ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزم خیلیی خوب درکت میکنم....من خودم سی و دو سالمه....تا به این سن اصلا موقعیت ازدواج برام پیش نیومد..تا هشت ماه پیش که نامزد کردم. بعد هم عقد..الا ن دارم جدا میشم...زندگی مجردی شرف داره به متاهل بودن توی جهنم.....هرچند با یکی از دوستامون موافقم انسان نیاز هاش رو نمیتونه انکار کنه... واقعا ازدواج خوب آرامش بخشه....ولی وقتی نمیشه باید صبور بود و سپرد دست حکمت.....یا گلایه و شکوه....که من مورد دوم رو کردم که ایکاش نمیکردم و به همون مجردی قانع بودم...و از خدا بخت خوب رو میخواستم.....
من خواهرم تقریبا همسن تو و مجرده ...خیلی دنباله کاره خوب گشت ولی پیدا نکرد...اخرش رفت فروشندگی...بنظرم حتما برو سرکار تو خونه واقعا اعصابه ادم خوردمیشه...امیدوارم قسمته همه مجردا باز شه و یه بخت خوب نصیبشون بشه به همین شب عزیز
همه ی دختر ها نباید ازدواج کنن ولی تلاش کن مستقل بشی و وابسته کسی نباشی
من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........