2777
2789

میفهمم حس و حالتو که بیشترش ناخوداگاه منشا میگیره از جامعه اطراف ما که هی میپرسن کی کی ؟؟ 

بابا پولتو جمع کن برو خارج :/

آقا بالا سر میخوای که بهت بگه نرو برو بپوش نپوش. با این بگرد اون بده ....

بله ازدواج با آدم درست خوبه، چون همه ما یه موقه هایی حس میکنیم واقعا به بازوهای محکم یه مرد نیاز داریم. جدا از نیاز ج ن س ی تکیه گاه هم بودن و همدم بودن قشنگه. حتی گاهی تصور خودت تو لباس عروس خیلی قشنگه.

ولی  الان دیگه واقعیت و موقعیت ازدواج تغییر کرده و ازدواج سفید شده دیگه رنگ نداره متاسفانه.

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

امیدوارم ب حق همین شب عزیز بهترین عادم بیاد تو زندگیت و خوشبخت شی

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ازدواج همه چیز نیست اما زندگی مستقل بچه داشتن مادر شدن و اینا هم جزوش میشه نمیدونم چرا تا میگیم ا ...

نظر هرکس متفاوته.من فکر میکنم یکم عاقلانه به این حرفاتون و دلخوشی فکر کنید.

برای شغل تایپ در منزل رو بهت پیشنهاد میکنم 

روزنامه ها خیلی درخواست می دن. می تونی بری دم دانشگاه ها از دانشجوها و یا استادها هم کار بگیری 

البته باید تایپ رو خوب یاد بگیری که اونم با یه نرم افزار ۱۰ ۱۵ تومنی راحت می تونی تایپ ده انگشتی رو یاد بگیری 

نظر هرکس متفاوته.من فکر میکنم یکم عاقلانه به این حرفاتون و دلخوشی فکر کنید.

منظورم این نیست تحت هر شرایطی و با هر کسی باید ازدواج کرد منظورم اینه خیلیا اصلا درک نمیکنن و اگر کسی واقعا داره از این موضوع ناراحت میشه به راحتی میگن ازدواج همه چیز نیست معلومه که همه چیز نیست اما بخشی از زندگیه آیا خوردن و آشامیدن همه چیزه؟ اما بخشی از نیاز فردیه ولی خیلیا به ادم میگن که خیلی از دخترا قسمتشون نیست ازدواج کنن خب کدوم دختری حاضره تو این گروه قرار بگیره ؟