2777
2789
عنوان

معجزه شده

| مشاهده متن کامل بحث + 2368 بازدید | 125 پست
شما با این حرف فقط عده زیادی رو بی ایمان میکنید ..چون چرا خدا باید فقط واسه بعضیها لطفشو نشون بده به ...

عزیزم خب بعضی چیزا به مصلحت ادم نیست به خاطر همین خدا چون میدونه مصلحت کی چی هست خب لطفشون شامل حالشون میکنه

شاید این معجزه واسه کس دیگه اتفاق بیفته به صلاحش نباشه

من ادم معتقدی نیستم اما به مصلحت خدا شدیدا ایمان دارم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوستانی که میگن مگه میشه و فلان دقت کنین به عنوان استاتر معجزه شده معجزه ... تعریف معجزه رو که میدون ...

تعریف معجزه اینه

کارهایی بودن که پیامبران برای اثبات پیامبریشون اصتفاده می کردن و مردم عادی نمی تونستند انجام بدن

ربطی به عقل نداره

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
شما ببخش به بزرگیت عزیزم و هرطور دوست داری میتونی فکر کنی . اما من به معجزه ی خدا ایمان دارم و میدون ...

میدونم عزیزم، صدالبته معجزه هست، ان شالله برای شما هم اتفاق بیافته به حق این شبای عزیز، ولی من میگم معجزه در چیزاهایی دیگه اتفاق افتاده نه اینکه بی پدر بچه تولید شده باشه، ممکنه خدا معجزه کرده و مشکل عقیم بودنشو برطرف کرده یا هر چیز دیگه ای...

یه یا الله بگو برا خونه دار شدنم   خدا به هرچی که میخای برسوندت.
عزبزم من تهمت نزدم اولا.دوما اگه ام یه همچین تهمتی ام زده باشم مقصر خود شمایی که این مسائل بیان می ک ...

عزیزم شما خودت مختاری هر جوری دوست داری فکر کنی . اما من نمیتونم همچین فکری درباره ی خانمی که میشناسمش کنم . شما مختاری عزیزم.  

من اینو توی این روز فقط معجزه میدونم چون در حالت عادی و طبیعی چیزی جز معجزه نمیتونه باشه .

تابحال نشنیدی که بیمار سرطانی شفا پیدا کنه یا خیلی چیزای دیگه ?! بازم ببخشید که نظرم با شما یکی نیست اما من دوست دارم که اینو فقط معجزه بدونمو باور داشته باشم خدا برای ما هم معجزه میکنه

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 
تعریف معجزه اینه کارهایی بودن که پیامبران برای اثبات پیامبریشون اصتفاده می کردن و مردم عادی نمی تون ...

باش

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 
من با علم و تقویت شوهرم و تلاش زیاد به نتیجه رسیدم عزیزم

شاید اینا هم اینکارو کردن اخرین خبرش این بود که اسپرمش صفر بوده و اب پاکی رو ریختن رو دستشون. من برنامه دارویی جدید شوهرم رو بهشون داده بودم که میخواستن از چند روز دیگه شروع کنن . که نکردن شکر خدا

عزیزم شما خودت مختاری هر جوری دوست داری فکر کنی . اما من نمیتونم همچین فکری درباره ی خانمی که میشناس ...

بیماررسرطانی درمان میشه نه معجزه رخ نمیده .من درباره عقایدم با کسی بحث نمی کنم ایشاله معجزه واست صورت بگیره .به کسی ام تهمت نزدم .

بیماررسرطانی درمان میشه نه معجزه رخ نمیده .من درباره عقایدم با کسی بحث نمی کنم ایشاله معجزه واست صور ...

بله عزیزم ببخشید